CAMERA DUBLA IN BURNT OAK

£ 500
De inchiriat camera dubla cu baie proprie in BURNT OAK pt. un cuplu la 4 min de statia de metrou,autobuze si magazine romanesti intr-o casa curata cu oameni linistiti,4 bai,gradina,parcare,internet,programe romanesti si tot comfortul necesar.Camera este disponibila din 19 iulie 2014,pt mai multe informatii sunati la 07549935154,va multumesc

Contact details
MARI
07549935154
hA80EP
EDGWARE
Email this person / Trimite un raspuns
nopic

Prestari servicii

ANUNTURI IN UK este un catalog de anunturi gratuite* din diferite domenii, grupate pe categorii de interes pentru romanii din Marea Britanie (UK). NU NECESITA INREGISTRARE. Gratuitatea publicarii anunturilor la rubrica de Mica Publicitate este valabila doar pentru persoane fizice si/sau organizatii nepatrimoniale, non-profit si fara scop lucrativ**.

FREE ROMANIANS IN UK CLASIFIED ADS hosted by diasporaonline.info offers you a choice to buy or sell anything, find a job, a date or rent a place. NO REGISTRATION REQUIRED. Most of our classifications are free to private advertisers, Businesses** can also advertise online choosing one of our Business lineage styles, a business page or banners.

ATENTIE! NU oferiti bani celor care va promit locuri de munca, inainte de a va asigura ca ati verificat identitatea persoanei respective. Mai jos aveti cateva linkuri (click pe bannere) unde puteti raporta (inclusiv sub anonimat) diferite fraude.

Daca ati fost victima unei fraude anuntati Politia sau Crime Stoppers.(click aici pt. detalii)


You are here: Anunturi UK Classifieds Imobiliare Camere de inchiriat CAMERA DUBLA IN BURNT OAK