Inscrieri la colegii si universitati prin fonduri guvenamentale


Atlantic London LTD, agentie de recrutare in invatamant recrutam studenti pentru colegii si universitati in Londra prin fonduri guvernamentale.
Incercam sa oferim cele mai bune solutii clientiilor nostrii, informatii corecte despre sistemul educational si fondurile guvernamentale, deasemennea locatii si cursuri cat mai diversificate. Suntem alaturi de clientii nostri pe toata perioada studiilor, oferindu-le consultanta si suport in atingerea obiectivelor stabilite pe plan educational.

Student Loan Company este o companie guvernamentala care se ocupa de distribuirea fondurilor oferite in invatamant. Programul este valabil pentru aplicanti din UE/UK si nu numai, care doresc sa isi continue studiile universitare in UK. Pentru mai multe informatii despre cine se califica pentru aceste fonduri vizitati site-ul nostru (Am i Eligible?).
Taxa de scolarizare va fi acoperita in totalitate iar pentru intretinere, ve-ti primi in ajutor intre 10,000 si 15,000 lire/an, in functie de circumstante.

Facem inscrieri pentru cursuri de limba engleza, cursuri de calificare, nivelele universitare: HND, Bachelor Degree, Top-up Degree si Master Degree.
De asemenea, avem cursuri de limba engleza la orice nivel cu program flexibil. (Zi, Seara, weekend). Sunați la agenția pentru mai multe detalii.
Inscrieri se fac pe toata perioada anului, fiind mai multe sesiuni disponibile:


In Londra lucram cu peste 25 de institutii, oferim o gama larga de domenii si locatii.
Verificati site-ul nostru pentru lista completa de cursuri. www.atlanticlondon.org

Persoanele interesate sunt rugate sa contacteze agentia pentru a fi informate corect referitor la sesiunea/domeniile disponibile.

Office:
020 7377 5971

Tel.
07450265370
07402622242

Programul agenției:
Luni – Vineri
10:00 – 17:00
Sambata
10:00 – 15:00
www.atlanticlondon.org

Contact

Atlantic Education Service LTD
London
02073775971
✉ Contactati prin Email


Toate anunturile de pe acest site sunt valabile, fiind publicate in ultimele 30 de zile.