Atlantic London LTD, agentie de recrutare in invatamant va ofera consultanta si inregistrare la colegii si universitati din Londra prin fonduri guvernamentale.
Oferim cele mai bune solutii clientiilor nostrii, prezentand informatii corecte despre sistemul educational si fondurile guvernamentale, deasemennea dispunem de locatii si cursuri diversificate. Suntem alaturi de clientii nostri pe toata perioada studiilor, oferindu-le consultanta si suport in atingerea obiectivelor stabilite pe plan educational.
Student Loan Company este o subdiviziune guvernamentala responsabila de distribuirea fondurilor oferite in invatamant. Programul este valabil pentru aplicanti din UE/UK si nu numai, care doresc sa isi continue studiile universitare in UK.
Pentru mai multe informatii despre cine se califica pentru aceste fonduri vrificati site-ul nostru sau contactati agentia.
Taxa de scolarizare va fi acoperita in totalitate, iar pentru intretinere veti primi suport financiar intre 10,000 si 15,000 lire/an, in functie de circumstante.

* Facem inscrieri pentru HNC, HND, Bachelor Degree, Top-up Degree si Master Degree.
* Daca ati terminat primii 2 ani de studii adica nivelul HND si doriti sa va continuati studiile aplicand la anul al 3 lea (Top Up) va putem oferii mai multe optiuni si locatii tot prin programul student finance.
* Masteratele finantate sunt disponibile doar din Septembrie 2016.

Inscrieri se fac pe toata perioada anului, fiind mai multe sesiuni disponibile:
Ianuarie – Februarie
Aprilie – Mai
Iunie – Iulie
Septembrie – Octombrie

Persoanele interesate sunt rugate sa contacteze agentia pentru a fi informate corect referitor la sesiunea/domeniile disponibile si programate la un induction( unde veti fi informati despre sistemul de invatamant, cursuri, programe si fonduri disponibile).

Cursurile HND disponibile momentan sunt:
• Business Management
• Business Accounting
• Business Marketing
• Business Law
• Business Human Resources
• Business Administration
• Custo
www.atlanticlondon.org
Davenant Street, London E1 5NB, United Kingdom

Contact

Adrian Kaszonyi
London
07450265370
✉ Contactati prin Email


Toate anunturile de pe acest site sunt valabile, fiind publicate in ultimele 30 de zile.