Cookies | Terms & Conditions | Advertising

North East
Cautam turnatori asfalt/asfaltatori

Societate din UK, cauta 3 turnatori de asfalt cu experienta in domeniu. Limba engleza este considerata un avantaj. Salarizare buna. Nu se cere detinerea unui carnet de conducere, insa detinerea lui si experienta in condus constituie avantaj.
Cei care sunt interesati sunt rugati sa trimita un CV preferabil insotit de o scrisoare de intentie.
Nu se percep comisoane de angajare.
Munca implica asezarea caramizilor, a pietrelor, a asfaltului si gudronarea suprafetei de pe trotuare, cai de acces si alte suprafete.
Sa acopere si sa repare trotuare, pavaje si cai de acces, prin folosirea de materiale de pavare, dale si blocuri de diferite marimi
Sa traseze bordura din piatra, sa faca fundatii, sa niveleze, sa plaseze si sa repare pavajele pentru trafic greu din piatra sparta,
Sa toarne suprafete de asfalt,
Sa astearna benzi izolatoare si de protejare a asfaltului pe fundament,
Sa toarne mixtura din pietris si bitum pe drumuri si pe trotuare,
Sa puna straturi de asfalt prin pulverizare de gudron,
Sa taie si sa dea o forma pietrei naturale, stâncilor, placilor, bucatilor de dale, caramizilor si cuburilor din beton precum si altor materiale.

Contact details
Diana Sircu


newcastle upon tyne
Email this person / Trimite un raspuns

 

Prestari servicii

ANUNTURI IN UK este un catalog de anunturi gratuite* din diferite domenii, grupate pe categorii de interes pentru romanii din Marea Britanie (UK). NU NECESITA INREGISTRARE. Gratuitatea publicarii anunturilor la rubrica de Mica Publicitate este valabila doar pentru persoane fizice si/sau organizatii nepatrimoniale, non-profit si fara scop lucrativ**.

FREE ROMANIANS IN UK CLASIFIED ADS hosted by diasporaonline.info offers you a choice to buy or sell anything, find a job, a date or rent a place. NO REGISTRATION REQUIRED. Most of our classifications are free to private advertisers, Businesses** can also advertise online choosing one of our Business lineage styles, a business page or banners.

ATENTIE! NU oferiti bani celor care va promit locuri de munca, inainte de a va asigura ca ati verificat identitatea persoanei respective. Mai jos aveti cateva linkuri (click pe bannere) unde puteti raporta (inclusiv sub anonimat) diferite fraude.

Daca ati fost victima unei fraude anuntati Politia sau Crime Stoppers.(click aici pt. detalii)


You are here: Anunturi UK Classifieds Cariere, Jobs Oferte joburi Cautam turnatori asfalt/asfaltatori