Cookies | Terms & Conditions | Advertising

London, UK
CAUTAM INGRIJITORI/ASISTENTI DENTARI

EK Training and Recruitment, firma de training si de recrutare, ofera cursuri si servicii autorizate OFSTED, in vederea gasirii unui loc de munca in domeniul Dental si Healthcare. Oferim posibilitatea de a castiga bani in timp ce te perfectionezi sa devii asistent stomatolog profesionist sau healthcare assistant. Cautam PERSONAL FARA EXPERIENTA , Healthcare assistant si Dental Nurse. Pentru informatii 02084454102, persoana de contact Mihaela

Contact details
mihaela
02084454102
n128bt
london
Email this person / Trimite un raspuns

 

Prestari servicii

ANUNTURI IN UK este un catalog de anunturi gratuite* din diferite domenii, grupate pe categorii de interes pentru romanii din Marea Britanie (UK). NU NECESITA INREGISTRARE. Gratuitatea publicarii anunturilor la rubrica de Mica Publicitate este valabila doar pentru persoane fizice si/sau organizatii nepatrimoniale, non-profit si fara scop lucrativ**.

FREE ROMANIANS IN UK CLASIFIED ADS hosted by diasporaonline.info offers you a choice to buy or sell anything, find a job, a date or rent a place. NO REGISTRATION REQUIRED. Most of our classifications are free to private advertisers, Businesses** can also advertise online choosing one of our Business lineage styles, a business page or banners.

ATENTIE! NU oferiti bani celor care va promit locuri de munca, inainte de a va asigura ca ati verificat identitatea persoanei respective. Mai jos aveti cateva linkuri (click pe bannere) unde puteti raporta (inclusiv sub anonimat) diferite fraude.

Daca ati fost victima unei fraude anuntati Politia sau Crime Stoppers.(click aici pt. detalii)


You are here: Anunturi UK Classifieds Cariere, Jobs Oferte joburi CAUTAM INGRIJITORI/ASISTENTI DENTARI