Cookies | Terms & Conditions | Advertising

London, UK
Oferim locuri de munca curatenie la metrou £8.8/h

Locuri de munca disponibile pt cleaner la metrou se cere nivel minim de intelegere a limbii engleze. va organizam trainingul in Rom/Engleza si examinarea in engl pt obtinerea Sentinelului card ce va permite sa lucrati la metrou, iar sponsorul dvs va plaseaza in munca imediat dupa terminarea cursului care nu dureaza decat o zii. materialul de studiat il primiti prin email si faceti e-learning apoi primiti prin email programarea la examen.Odata ce aveti cardul sponsorul va va angaja salariul este de 8.8/ora shifturi de 8 ore pe zii sase zile pe saptamina ideal pt femei, 6am 3pm, 3pm-11pm. daca sunteti interesat de o munca usoara si placuta veniti cu insurance number pasaport sau buletin o poza tip pasaport plus 185 lire booking fee la adresa noastra unit 11, 33 river rd, river rd business park barking IG11 0EA Georgiana 07939011898.de luni pina sambata intre 10-5pm

Contact details
Bright
07939011898
IG11 0EA
London
Email this person / Trimite un raspuns
nopic

 

Prestari servicii

ANUNTURI IN UK este un catalog de anunturi gratuite* din diferite domenii, grupate pe categorii de interes pentru romanii din Marea Britanie (UK). NU NECESITA INREGISTRARE. Gratuitatea publicarii anunturilor la rubrica de Mica Publicitate este valabila doar pentru persoane fizice si/sau organizatii nepatrimoniale, non-profit si fara scop lucrativ**.

FREE ROMANIANS IN UK CLASIFIED ADS hosted by diasporaonline.info offers you a choice to buy or sell anything, find a job, a date or rent a place. NO REGISTRATION REQUIRED. Most of our classifications are free to private advertisers, Businesses** can also advertise online choosing one of our Business lineage styles, a business page or banners.

ATENTIE! NU oferiti bani celor care va promit locuri de munca, inainte de a va asigura ca ati verificat identitatea persoanei respective. Mai jos aveti cateva linkuri (click pe bannere) unde puteti raporta (inclusiv sub anonimat) diferite fraude.

Daca ati fost victima unei fraude anuntati Politia sau Crime Stoppers.(click aici pt. detalii)


You are here: Anunturi UK Classifieds Cariere, Jobs Oferte joburi Oferim locuri de munca curatenie la metrou £8.8/h