Programul slujbelor la Biserica Ortodoxa din Luton

Your Response

Are you attending this event?

Confirmed guests

Map Location

Loading map...
Luton LU2 7NB, UK

Event Options

Category:
Time
Jun 30 at 12:00 - Jun 26 at 03:00
Event Summary
Sfanta Liturghie se savarseste in fiecare duminica incepand cu orele 12:00. La Marile sarbatori sunt slujbe si in cursul saptamanii.
Event Admins
Seats available
Unlimited seats
Sfanta Liturghie se savarseste in fiecare duminica incepand cu orele 12:00. La Marile sarbatori sunt slujbe si in cursul saptamanii. Pentru detalii va rugam sa-l contactati pe Parintele Ioan la numarul de telefon 07864113130 sau adresa de email: p.ioan@parohialuton.co.uk

In fiecare vineri incepand cu orele 19:00 Paraclisul Sfantului Ioan Botezatorul, iar saptamana urmatoare Paraclisul Sfantului Mucenic Alban.
In prima vineri din Luna avem sfintirea mica a apei - Aghiazma.

Ce sunt acatistele?

Parohia noastra il are ca protector pe Sfantul Ioan Botezatorul, asadar nadajduim sa ne intalnim in fiecare vineri seara la orele 19:00 pentru a aduce rugaciuni Sfantului Ioan.
Se numesc acatiste (in greceste ahatistos), pentru ca in timpul lor nu stam jos in strane, ci in picioare sau in genunchi in fata icoanei sfantului spre care ne indreptam rugaciunile noastre.
La Acatist aducem: pomelnicul viilor, pentru care ne rugam, tamaie si untdelemn si le dam preotului. Acatistele se pot citi insa si acasa, de catre fiecare credincios.

Program de spovedanie:

In fiecare Vineri dupa slujba de la 19:00 (aprox.orele 19:30) si in fiecare miercuri incepand cu orele 19:00.

"Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea!" (Psalmul 32, 13)
You are here: Evenimente Events Programul slujbelor la Biserica Ortodoxa din Luton