Cookies | Terms & Conditions | Advertising

ATENTIE! Reclamele si anunturile NU sunt permise. Pentru acestea, exista rubrica de Anunturi (Classified Ads). Question & Answer: You can use this forum to add you enquiry or simply reply to one of the questions already here. English and Romanian languages are accepted only. Advertises of any kind will be deleted.

Doresc sa ma angajez intr-un Coafor/Frizerie. Sfaturi?

posted in Munca
Sunday, July 12 2015, 10:08 AM
Buna ziua! In aproximativ o luna ma voi indrepta spre UK si am cateva intrebari pe care as vrea sa vi le adresez. Eu am terminat liceul la profilul "Estetica si igiena corpului omenesc" si am un certificat recunoscut in toata Europa precum ca eu sunt tehnician in coafor stilist. Mama mea lucreaza in acest domeniu si, mai pe scurt, stiu cum sta treaba in aceasta meserie, crescand de mica in sunet de foehn si miros de vopsea. Astfel, imi doresc sa continui traditia si sa ma angajez intr-un salon. Engleza o stapanesc la nivel de B2 la Bacalaureat.
Credeti ca ma puteti ajuta cu un sfat?
Responses (1)
  • Accepted Answer

    Tuesday, July 14 2015, 09:07 AM - #permalink
    Buna, certificatele conteaza mai putin. Experienta, talentul sunt cele care fac diferenta. Saloanele dau o proba la angajare, iar daca poti sa treci de aceasta, cred ca este ok. Mai departe, tot saloanul te va trimite pe la diverse cursuri sa te specializezi - dar asta in timp. Bafta!
    The reply is currently minimized Show
Your Reply

Specify a password to lock discussions to only users who has the password.

You are here: Intrebari & Raspunsuri Munca Doresc sa ma angajez intr-un Coafor/Frizerie. Sfaturi?