LSRS dă startul competiției pentru cei mai buni studenți români din lume

  • PDF

La începutul de an 2012, studenţi, absolvenţi, personalităţi ale societăţii româneşti, diplomaţi, reprezentanţi ai societăţii civile şi jurnalişti se întâlnesc la a treia Gală LSRS pentru a cunoaşte meritele unor studenţi români cu rezultate deosebite în plan academic şi extra-curricular, din ţară şi din străinătate. Sunt tineri remarcabili, care se bucură de succes peste hotare, dar care au nevoie de recunoaștere în România.

Ei sunt un exemplu firesc al generaţiei actuale, care se afirmă prin curaj și creativitate în spații academice și culturale dintre cele mai diverse. Cei care vor urca pe podium sunt puțini, însă pasiunile, performanţele şi experienţele lor de viaţă transmit un mesaj de multe ori uitat: tinerii reprezintă o resursă umană inestimabilă, iar ideile lor merită ascultate, promovate și valorificate.


În cadrul evenimentului din 6 ianuarie 2012, vor fi decernate următoarele categorii de premii: Studentul Român al Anului din America, Studentul Român al Anului din Europa, Studentul Român al Anului de pe alte Continente, Studentul Român Erasmus al Anului, Studentul Anului în România și Marele Premiu pentru Studentul Român al Anului din Străinătate.

În ceea ce privește primele trei categorii, vor fi acordate distincții atât pentru nivelul universitar (licență), cât și pentru nivelul post-universitar (masterat și doctorat). Premiul Studentul Român Erasmus al Anului va fi oferit, ca și în cadrul ediției precedente, în scopul recunoaşterii meritelor studenţilor români care au beneficiat de mobilitate de studiu Erasmus pe parcursul anului academic 2010-2011.

Totodată, pentru prima dată de la introducerea premiilor pentru excelență academică, LSRS va acorda, în colaborare cu ANOSR (Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din Romania) și USR (Uniunea Studenților din România), un premiu adresat comunității studențești din România.

Nu în ultimul rând, competiția pentru Marele Premiu pentru Studentul Român al Anului din Străinătate va fi deschisă, ca și până acum, tuturor tinerilor români care au studiat în anul universitar 2010-2011 în străinătate, indiferent de aria geografică în care sunt localizate instituțiile de educație respective.

Așadar, dacă eşti student, vino la Gala LSRS ca să stai de vorbă cu tineri care au de împărtășit experienţe deosebite – poate colegi cu care ai comunicat doar în mediul online şi cu care vei avea de discutat despre interese și pasiuni comune! De asemenea, verifică dacă te poți înscrie în competiția pentru premiile menționate mai sus.

Dacă reprezinţi un ONG, te aşteptăm la Gală pentru a povesti despre idei şi proiecte ce se pot transforma în parteneriate de lungă durată!

Descopera categoriile de premii si detalii despre participare la: http://gala.lsrs.ro/participare/detalii-concurs-2012/ ! Mult succes!


rssfeed Recomanda-ne cunoscutilor tai. Si lasa-ne un comentariu.
Tweet
Email Drucken Favoriten Twitter Facebook Myspace google YahooDin aceiasi categorie:


La masa tacerii

Protestele românilor se îndreapta împotriva celor care au pus mîna pe bogăţiile României Protestele românilor se îndreapta împotriva celor care au pus mîna pe bogăţiile României

Cea mai mai nenorocită categorie socială scoasă la supraf...

Caleidoscopul zilei

Itinerarii spirituale

Părintele Justin despre protestele de stradă Părintele Justin despre protestele de stradă

Părinte, un pericol social care se întrezăreşte la ora a...

Lectura

Bucuria nenorocului de a fi român Bucuria nenorocului de a fi român

Dupa rezistentele pe care le-a intampinat in timpul scurtei ...

You are here: Numarul Curent Actualitate LSRS dă startul competiției pentru cei mai buni studenți români din lume