Romanians are smart! Les Roumains sont intelligents! I Rumeni sono intelligenti!

Analizati si criticati de catre mass-media britanica, franceza, italiana sau de aiurea, lipsiti de egalitate in drepturi, transpusi in statistici care doresc sa justifice un sistem aberant si discriminatoriu in acelasi timp si fara nici-o sustinere din partea autoritatilor de la Bucuresti, romanii din tarile mentionate si-au creeat propriul ansamblu de principii si forte in incercarea de a schimba imaginea intr-o tara nu prea prietenoasa in chestiunea imigratiei. Dupa seria de articole si emisiuni care au ofensat o Romaniei intreaga, acum suntem pusi la colt si in mediul virtual.

O simpla cautare pe Google dupa cuvintele cheie "romanii sunt" si sugestiile oferite de catre motorul cu pricina ar ofensa chiar si cel mai indiferent dintre romani: "Romanians are scum, romanians are ugly, romanians are gypsies, les roumains sont des voleurs, les roumains sont racistes, i rumeni sono zingari, i rumeni sono slavi, los romanos son gitanos" etc. Satui de imaginea umilitoare la care suntem supusi, am gasit si mecanismul de contracarare a acestor ofense intr-o unealta simpla, la indemana fiecarui roman care se simte ofensat de jignirile aduse. Cum procedezi? Acceseaza motorul de cautare Google in ce limba doresti si cauta dupa cuvintele cheie: Romanii sunt destepti, Romanians are smart, les Roumains sont intelligents, i Rumeni sono intelligenti, los Rumanos son inteligentes etc. Mai multe detalii, pe siteul campaniei Romanii sunt destepti. Ovidiu LAPUSNEANU 

Acceseaza siteul Romanii sunt destepti sau mai simplu, fa click pe imaginile de mai jos. Acum hai sa indulcim imaginea Romaniei pe net!
Schimba imaginea Romaniei Schimba imaginea Romaniei
Schimba imaginea Romaniei Schimba imaginea Romaniei
Schimba imaginea Romaniei Schimba imaginea Romaniei


rssfeed Recomanda-ne si cometeaza acest articol.
Tweet
Email Drucken Favoriten Twitter Facebook Myspace google Yahoo



Din aceeaşi categorie:


Apariţie editorială

Gazeta de România · Iulie`13

La masa tacerii

Fetiţa nou-născută a unei familii de români a fost „confiscată” de un spital din Londra Fetiţa nou-născută a unei familii de români a fost „confiscată” de un spital din Londra

În ultima zi a vizitei sale la Paris, preşedintele PRM, eu...

 

Repere

Săvîrşitu-s-a Părintele Iustin Pârvu!

Părintele Iustin Pârvu, stareţul Mănăstirii Petru Vodă...

 

Almanah

Poveste cu oameni şi câini Poveste cu oameni şi câini

Încet şi pe nebăgate de seamă, mă îndepărtez de liter...

You are here: Numarul Curent Actualitate Romanians are smart! Les Roumains sont intelligents! I Rumeni sono intelligenti!