Unde se află România după 23 de ani de la Revoluţie?

Au trecut 23 de ani de la lovitura de Stat din decembrie 1989, regizată şi finanţată din străinătate, îndreptată împotriva Poporului Român şi a României. Aşa-zişii emanaţi ai revoluţiei şi urmaşii lor la Putere au ascuns şi ascund Poporului Român numeroase adevăruri în legătură cu evenimentele din decembrie 1989 şi cu Holocaustul împotriva românilor. Ei speră, împreună cu asasinii politici şi asasinii economici din străinătate, că, peste cîţiva ani, nu va mai avea cine să le pună întrebări incomode şi, mai ales, să-i tragă la răspundere pentru faptele lor.

Cei care au pus mîna pe Putere în România post-decembristă au pe conştiinţă peste 1.100 de cetăţeni români ucişi în ultimele 15 zile ale anului 1989, precum şi miile de răniţi din acea perioadă. În 23 de ani, Regimurile Iliescu, Constantinescu şi Băsescu nu au reuşit - de fapt, nu au vrut - să afle adevărul în legătură cu criminalii din decembrie 1989.

In perioada 1990-2013, guvernele care au condus România spre dezastru şi Holocaust au aplicat Parlamentului politica faptului împlinit, prin sute de Ordonanţe de Urgenţă şi prin angajarea răspunderii pe o mulţime de proiecte de legi. Adevărul este că, Parlamentul României a fost în subordinea guvernelor post-decembriste, cu încălcarea Constituţiei! Pentru a se ajunge la un asemenea Parlament s-a recurs la fraudarea alegerilor.

În România a fost legalizată prostituţia electorală! Cu ocazia alegerilor, de orice fel, are loc o întrecere capitalistă de furat voturi. Modalităţile de fraudare a alegerilor şi numeroase exemple au fost prezentate în mass-media, dar Parchetul nu se autosesizează, se face că nu aude şi nici nu vede. Mai mult, Guvernul Boc V a anunţat că va reduce cu 50% pedepsele şi amenzile pentru cei care fraudează alegerile din anul 2012. Cetăţenii care merg la vot sînt tot mai puţini. Ei nu votează oferte electorale şi programe pentru viitoarea guvernare, care să rezulte din doctrinele partidelor politice, sînt manipulaţi cu produse mediatice, iar majoritatea celor săraci sînt cumpăraţi cu produse alimentare, băuturi alcoolice, ori cu găleţi goale.

Regimurile Iliescu, Constantinescu şi Băsescu nu au fost interesate de creşterea veniturilor la Bugetul de Stat, pentru că pe seama lor nu se pot obţine comisioane, nici nu corupţia, dar nici nu intră bani la partid pentru fraudarea alegerilor. Cele trei regimuri post-decembriste au ascuns Poporului Român adevărul în legătură cu cei care au spoliat România şi au transformat-o într-o subordonată europeană, membră a unui imperiu. Aceste regimuri au ascuns Poporului Român şi adevărul cu privire la topul marilor corupţi şi la topul jefuitorilor avuţiei naţionale.

La 23 de ani după lovitura de Stat din decembrie 1989 apar tot mai evidente numeroasele adevăruri ascunse Poporului Român şi s-au conturat numeroase întrebări, dintre care amintim următoarele:

1. Cine a organizat, finanţat şi cu ce scop lovitura de Stat ?
2. Cine sînt criminalii din decembrie 1989 şi de ce nu au fost pedepsiţi ?
3. De ce s-a acţionat, în mod programat, pentru subminarea economiei naţionale?
4. Cine a programat Holocaustul împotriva românilor şi de ce?
5. De ce nu sînt arestaţi, judecaţi şi condamnaţi autorii genocidului împotriva cetăţenilor români, care a făcut peste 1 milion de victime ?
6. Care sînt rezultatele tranziţiei de la socialism la capitalism şi de ce nimeni nu-şi asumă responsabilitatea asupra lor ?
7. Ce consecinţe au apărut după privatizarea societăţilor comerciale cu o valoare de piaţă de peste 700 miliarde euro şi ce destinaţie s-a dat sumelor obţinute din privatizări ?
8. Cui au folosit lichidarea dirijată a peste 6 milioane de locuri de muncă şi alungarea din România a peste 5 milioane de români, mai ales tineri, foarte bine pregătiţi profesional?
9. Cu ce scop s-au dat, mai ales străinilor, spre exploatare numeroasele bogăţii naturale ale Poporului Român, cu o valoare de peste 1.000 miliarde euro, şi ce sume s-au încasat la Bugetul de Stat din redevenţe, care sînt cele mai mici din lume ?
10. Care este scopul politicii diabolice de alungare a românilor din România şi de exterminare, prin multiple metode criminale, a celor rămaşi acasă, mai ales a bolnavilor şi a bătrînilor ?
11. De ce sînt sistematic şi continuu atacate Biserica Naţională Ortodoxă, şcoala, Sănătatea şi Armata?
12. Cu ce scop este răstignit satul românesc de către urmaşii celor care l-au răstignit pe Isus Christos ?
13. De ce asasinii politici din străinătate, împreună cu alogenii aflaţi în funcţii de demnitate publică în România, acţionează pentru lichidarea satelor româneşti şi a tradiţiilor noastre multimilenare, precum şi pentru închiderea bisericilor din mediul rural ?
14. De ce regimurile alogenilor Iliescu, Constantinescu şi Băsescu au pregătit şi realizat îndatorarea Poporului Român cu peste 150 miliarde euro şi ce au făcut cu aceste sume uriaşe ?
15. Care este legătura dintre creşterea datoriei externe a Poporului Român la 200-300 miliarde euro, pînă în anul 2014, şi proiectul „Israel în România“ ?

După Moş Nicolae, preşedintele Traian Băsescu şi fostul premier desemnat Lucian Croitoru, de la BNR, le-au spus românilor că România se află într-o situaţie extrem de dificilă, chipurile, din cauza zonei euro şi că singura soluţie de salvare va fi un nou şi uriaş împrumut extern, la dobînzi mai mari de 7%-8%. El va întrece sumele colosale împrumutate de Regimul Băsescu-Isărescu-Boc în ultimii 3 ani, de peste 80 miliarde euro, la dobînzi de circa 5%. Într-o Conferinţă de Presă, în ziua de 7 decembrie 2012, înaintea Summitului de la Bruxelles din 8-9 decembrie, preşedintele Băsescu a solicitat ţărilor din Uniunea Europeană să facă public calendarul de rambursare a datoriilor externe. Acelaşi preşedinte Băsescu ţine ascuns pentru Poporul Român calendarul vizînd plata datoriilor externe. De ce ? Acelaşi preşedinte Băsescu şi eternul guvernator Isărescu ascund Poporului Român că în anul 2012 s-au angajat faţă de băncile străine ca, în anul 2012, să ramburseze 20 miliarde euro din datoria externă, la care se adaugă 3 miliarde euro dobînzi.

Acum, în iunie 2013, constatăm că au fost 23 de ani irosiţi pentru Poporul Român, dar, totodată, 23 de ani de Holocaust împotriva românilor ! Marile adevăruri rămîn ascunse, iar Poporul Român nu este solicitat de partidele politice să iasă în stradă pentru demonstraţii paşnice, fără violenţă, ca în decembrie 1989.

Dr. GHEORGHE FUNAR


rssfeed Recomanda-ne si cometeaza acest articol.
Tweet
Email Drucken Favoriten Twitter Facebook Myspace google Yahoo



Din aceeaşi categorie:


Apariţie editorială

Gazeta de România · August`13

La masa tăcerii

De ce NU susţinem proiectul Roşia Montană? De ce NU susţinem proiectul Roşia Montană?

1. Proiectul RMGC este unul dintre cele mai mari proiecte de...

Hai, la eutanasiere, neamule! Hai, la eutanasiere, neamule!

Nu vom comenta dezbaterile din mass-media în urma morţii t...

 

Repere

Şcolile se închid din lipsă de copii, nu din cauza BOR Şcolile se închid din lipsă de copii, nu din cauza BOR

În România, potrivit statisticilor oficiale, sunt 20.240 d...

 

Almanah

Poveste cu oameni şi câini Poveste cu oameni şi câini

Încet şi pe nebăgate de seamă, mă îndepărtez de liter...

You are here: Numarul Curent Cultura Unde se află România după 23 de ani de la Revoluţie?