Sărbători Fericite!

Cu prilejul apropierii Sărbătorilor de Iarnă, echipa Diasporaonline impreuna colectivul de redacţie al publicaţiei Gazeta de România, urează tuturor colaboratorilor şi cititorilor calde urări de sănătate, pace şi bucurie. Alături de noi, editorii acestui ziar, au ţinut să aducă felicitări şi următoarele personalităţi:

 

*

Vă urez tuturor Crăciun fericit alături de oamenii dragi şi un An Nou mai bun, mai frumos şi mai bogat!
Cu dragoste,
Inna

*

Sărbătorile să vă găsească cu sănătate, pace şi linişte sufletească! Fie ca anul 2013 să aducă un strop de bucurie în inimile tuturor, cu mai multă înţelegere şi îngăduinţă unii faţă de alţii, apreciind toate lucrurile bune pe care viaţa ni le aduce în cale! La mulţi ani!

Cu drag şi toate bune,
Alexandra Dariescu
*
Doresc să transmit tuturor românilor din Marea Britanie un salut prietenesc şi o îmbrăţişare frăţească,cu gândul că acest sfârşit de an să însemne o împlinire pe toate planurile, fie ele profesionale sau personale.
Sfânta Sărbătoare a Crăciunului , dar şi Noul An , să însemne pentru fiecare o readunare a forţelor , a speranţelor pentru o viaţă mai bună, pentru mai multă încredere şi mai ales mai multă iubire!
La Mulţi Ani !
Cu drag,
Victor Socaciu
*

Vă doresc Sărbători Fericite, cu multă sănătate, dar mai ales puterea de a discerne poziţia României în Lume şi tăria de a milita activ pentru drepturile fiecărui cetăţean al ţării noastre. La această răscruce de drumuri, fie ca Sărbătorile să vă lumineze calea şi viziunea spre adevărul oprimat de către politicieni ai României, pentru ca generaţiile viitoare să aibă cu adevărat Sărbătorile fericite şi îmbelşugate.
Cu preţuire,
Nicole Anderson Formescu

*
Sărbători fericite pentru toţi românii, care sunt drăguţi ca întotdeauna şi-mi trimit foarte multe mesaje; Le transmit pe această cale, că prin muzica pe care o fac, incerc să aduc un pic de Românie peste hotare, acolo unde cânt şi o voi face pe mai departe cu drag. Mesajul meu pentru românii de pretutindeni este să nu uite că nu exista limite in ceea ce doresc să realizeze, decât cele pe care şi le impun singuri.
Sărbători Fericite!
Cu mult drag,
Aiyana-Lee Anderson

*
Vă pup şi vă îmbrăţişez cu drag pe toţi românii din Marea Britanie. Ştiu, e greu departe de casă, şi mai ales în preajma sărbătorilor, oricât de bine ne-ar fi pe lumea asta sufletul tot acasă se îndreaptă. Avem poate mai mult timp decât alţii să reflectăm la oamenii dragi de acasă, de aici, de departe, şi poate să iertăm şi să ne împăcăm cu ei dacă ne-au greşit cu ceva, pentru ca este frumos să învăţăm să iertăm, să înţelegem circumstanţele greşelilor lor, căci poate şi noi în locul lor am fi făcut la fel sau mai rău. Sunt copii care nu pot să îşi ierte părinţii pe bună dreptate, sunt mame care şi-au abandonat copiii, dar dacă stăm şi ne punem în pielea lor, trebuie să îi înţelegem, să-i iertăm şi dacă se poate să-i ajutăm să se îndrepte spre fericirea lor. Este greu, am dat un exemplu dureros dar acelaşi mesaj este pentru noi toţi,căci ne dăm seama doar după ce îi pierdem şi regretăm că nu am încercat să ne apropiem din vreme, vorba aceea, “Rău cu rău, dar mai rău fără rău!”. Haideţi cu toţii să fim mai buni, mai iubareţi şi mai veseli că doar suntem români. Sărbători fericite oriunde v-aţi afla!

La mulţi ani frumoşi şi prosperi!

Delia Antal,
actriţă

*

Dragii mei prieteni,

Sǎrbatorile de iarnǎ sunt ȋntotdeauna un prilej de a ne desprinde de agitaṭia ṣi strǎdania care ne copleṣesc ȋn restul zilelor ṣi de a gǎsi puterea de a ne bucura pentru toate lucrurile frumoase cu care am fost binecuvȃntaṭi peste an. Este perioada ȋn care, mai mult decȃt oricȃnd, cǎutam sǎ ne ȋmpǎrtǎṣim ȋmplinirile cu cei dragi ṣi sǎ aflǎm ȋn ei sprijinul pentru a ȋnfrunta greutǎṭile.
Pentru noi romȃnii, sǎrbatorile au ȋnsemnat mereu timp petrecut alǎturi de familie. Familia, prietenii ṣi comunitǎṭile din care facem parte sunt sursele de curaj prin care reuṣim sǎ ne ȋntarim ȋn faṭa provocǎrilor. Vǎ doresc ca, oriunde vǎ aflaṭi, sǎ puteṭi pǎstra tradiṭiile noastre creṣtine si toate acele obiceiuri frumoase care ne fac mȃndri cǎ suntem români ṣi care ne amintesc mereu de casǎ.
Vǎ invit pe toti sǎ vǎ ȋntoarceṭi ȋn ṭarǎ, alǎturi de familii ṣi de prieteni ṣi sǎ vǎ bucuraṭi de sǎrbatori adevǎrate, aṣa cum se pot petrece doar ȋn locul naṣterii. Ṣtiu ȋnsǎ, aṣa cum o ṣtiti ṣi voi, cǎ sunt ȋncǎ multe lucrurile pe care trebuie sǎ le rezolvam ȋn Romȃnia pentru a vă putea face ȋntoarcerea acasǎ mai prietenoasǎ.
Ca fost student ȋn Marea Britanie, le transmit tuturor celor care ȋnvaṭǎ acolo ṣi familiilor lor sǎ profite din plin de bogǎṭia de cunoṣtinṭe ṣi de valori pe care sistemul englez vi le pune la dispoziṭie. Ȋmi doresc sǎ ne reȋntalnim apoi ṣi vǎ aṣtept pentru a lucra ȋmpreunǎ, ȋn ṭara noastrǎ, punându-ne puterile la un loc, construind ȋmpreunǎ, fiecare fǎcȃndu-ṣi datoria ȋn felul ȋn care ṣtim cel mai bine.
Nu ȋn ultimul rȃnd, aṣtept ȋntotdeauna sugestiile ṣi sfaturile voastre ṣi ȋmi doresc sǎ putem vorbi oricȃnd despre planurile voastre ṣi despre aspiraṭiile noastre comune. Veṣtile de la voi sunt ȋntotdeauna pentru mine veṣti de la prieteni dragi, pe care ȋi aṣteptăm cu braṭele deschise acasǎ.
Vǎ doresc un Craciun cu pace, bucurie ṣi bunǎ ȋntelegere!

Al vostru,
Mihai Rǎzvan Ungureanu


rssfeed Recomanda-ne cunoscutilor tai. Si lasa-ne un comentariu.
Tweet
Email Drucken Favoriten Twitter Facebook Myspace google Yahoo



Din aceeaşi categorie:


Apariţie editorială

Gazeta de România · Mai`13

La masa tacerii

Sîmbătă, românii au avut parte de Momente Vesele – a fost Congresul PSD. Sîmbătă, românii au avut parte de Momente Vesele – a fost Congresul PSD.

Adică Ponta–Sîrbu–Daciana. Maimuţa chilugă s-a simţ...

 

Itinerarii spirituale

O minunată mărturisire a unui calugăr de la muntele Athos O minunată mărturisire a unui calugăr de la muntele Athos

Muntele Athos este considerat bastionul Ortodoxiei in s...

 

Almanah

Unde se află România după 23 de ani de la Revoluţie?

Au trecut 23 de ani de la lovitura de Stat din decembrie 198...

You are here: Numarul Curent Interviuri Sărbători Fericite!