Americanii remarcă ignoranţa cu care e tratată Simona Halep la Londra

Jurnalistii americani remarca o nedreptate care i s-a facut Simonei Halep la Wimbledon. Publicatia Tennis Magazine scrie ca sportiva din Romania a fost ignorata in prezent la Londra, desi performantele ei, inclusiv cele de la All England Club, ar fi impus poate o alta abordare atat din partea organizatorilor, cat si din partea mass-media.

"Simona Halep si-a petrecut ultimele zece zile jucand fara efort, asa cum ne-a obisnuit, pe terenurile mici de la Londra. Chiar daca este favorita numarul trei si finalista de la Roland Garros, romanca a devenit definitia ignorarii la All England Club.

Dupa meciul de acum, Halep nu mai poate fi ignorata de nimeni. Si-a ocupat locul pe arena centrala in meciul cu Sabine Lisicki si a facut ceea ce face de obicei - i-a facut pe toti cei care apreciaza tenisul de calitate sa se ridice in picioare si sa priveasca atenti. Dupa ce a fost depasita usor de Lisicki in debutul meciului, Halep si-a revenit si a castigat punct dupa punct in fata unei sportive germane neputincioasa", noteaza sursa citata. (Ziare.com)


rssfeed Recomanda-ne si cometeaza acest articol.
Tweet
Email Drucken Favoriten Facebook google Yahoo



Din aceeaşi categorie:


Citeşte

 

Repere

Iertarea este fiica mai mare a dragostei. Cine nu poate ierta, acela nu poate nici să iubească

De aceea, asemanatu-s-a imparatia cerurilor omului imparat c...

Teleenciclopedia

You are here: Numarul Curent Special Americanii remarcă ignoranţa cu care e tratată Simona Halep la Londra