Află care este cel mai mare secret al Casei Regale Britanice!

Prinţul Charles nu este tatăl lui Harry. 

O investigaţie efectuată de mai mulţi oameni de presă din Anglia a scos la iveală una dintre cele mai mari minciuni pe care le ascunde Casa Regală Britanică. Tatăl biologic al prinţului Harry nu este Charles, aşa cum s-a crezut pînă acum, ci un fost amant din anii ’80 al Dianei, James Hewitt.

Potrivit relatărilor unor vechi angajaţi ai Casei Regale Britanice, relaţiile amoroase dintre prinţesa Diana şi soţul său, Charles, au încetat să mai existe încă din 1980, cu 4 ani înaintea naşterii lui Harry.

În acest timp, prinţesa l-a cunoscut pe James Hewitt, un fost ofiţer al cavaleriei regale. În presă au apărut zvonuri că cei doi ar fi avut o relaţie extraconjugală abia în 1986, la 2 ani după naşterea lui Harry, dar Hewitt, invitat la o emisiune televizată, a recunoscut că a cunoscut-o pe prinţesă la începutul anului 1981. Ofiţerul cavaleriei britanice s-a aflat sub hipnoză cînd a relatat, cu lux de amănunte, cum s-a petrecut idila cu Diana. Fructul dragostei lor a fost Harry.

Pentru ca povestea să nu răsufle în presă şi pentru ca adevărul să fie bine ascuns de urechile curioşilor, Casa Regală Britanică a inventat cea mai mare minciună de la al II-lea război mondial încoace, atunci cînd Neville Chamberlain îi asigura pe cetăţeni că Marea Britanie nu va intra în război cu Germania. Astfel, s-a spus că Hewitt şi Diana s-ar fi cunoscut abia în 1986 şi speculaţiile că Charles nu este tatăl lui Harry au fost eliminate pentru totdeauna. Mai mult de atît, Hewitt a fost ameninţat cu moartea în nenumărate rînduri dacă ar fi avut curajul să divulge adevărul opiniei publice.

Povestea a prins pînă în clipa în care numeroase rude ale fostului ofiţer au declarat public că au certitudinea că Harry este copilul biologic al lui Hewitt. În 1995, prinţesa Diana a recunoscut că în tinereţe a avut o relaţie extraconjugală cu Hewitt, moment în care ofiţerul a fost declarat persona non grata şi eliberat din funcţie. Întrucît s-a temut că va fi dezonorat, bărbatul a vrut să fugă în Franţa şi să se sinucidă. Din anumite motive, nu şi-a putut duce planul la bun sfîrşit, iar doi ani mai tîrziu, Diana a murit într-un accident de maşină, alături de iubitul său de atunci, Dodi al-Fayed. În prezent, se speculează că lui Hewitt i se pregăteşte înscenarea morţii pentru momentul de slăbiciune cînd a recunoscut voalat că este tatăl biologic al lui Harry.


rssfeed Recomanda-ne si cometeaza acest articol.
Tweet
Email Drucken Favoriten Facebook google Yahoo



Din aceeaşi categorie:


Citeşte

 

Repere

Teleenciclopedia

You are here: Numarul Curent Special Află care este cel mai mare secret al Casei Regale Britanice!