Război pe viaţă şi pe moarte între Serviciile Secrete

Spovedania în direct şi la oră de vîrf a lui Robert Turcescu este doar începutul unei bătălii cumplite, care se dă în rîndul Serviciilor Secrete şi a cărei miză o reprezintă impunerea favoritului acestor grupuri în fotoliul de la Cotroceni. Conform unor surse din Servicii, o parte a ofiţerilor cu greutate - atît din SRI şi din SIE, cît şi din mai puţin cunoscuta DIA (Direcţia de Informaţii a Armatei) - care pînă de curînd activau la comanda unică a unor personaje asociate Palatului Cotroceni, precum generalul Florian Coldea sau Silviu Predoiu, s-au repliat şi au trecut în tabăra coordonată, pe faţă, de George Cristian Maior şi Gabriel Oprea.

În acest context, cel de-al doilea grup, care nu mai doreşte, după decembrie 2014, la Cotroceni un personaj care să continue politica lui Traian Băsescu a decis demascarea publică, în următoarea perioadă, a unor oameni percepuţi ca lachei ai acestuia, adică personaje plătite din banii Serviciilor Secrete. Sursele noastre spun că, în acest context, la sfîrşitul săptămînii trecute, în cercurile Serviciilor Secrete circula informaţia conform căreia Robert Turcescu urma a fi deconspirat. Acesta este unul dintre personajele din mass-media care se confundă, practic, cu serviciul de propagandă ce îl servea pe Traian Băsescu, preluat acum de Elena Udrea. În acest context, pentru a dejuca oarecum mişcarea şi a atenua efectele loviturii, grupul rămas fidel lui Traian Băsescu a luat decizia ca Robert Turcescu să mărturisească singur. În acest context, spovedania lui Turcescu a fost una la ordin. Sursele noastre mai spun că, în scurt timp, opinia publică va afla şi de alte nume „mari", care, de fapt, sînt ofiţeri acoperiţi ai Serviciilor Secrete în presă. Totuşi, putem da un indiciu solid. Aceştia activează la Antena 3, la Realitatea TV, la „Adevărul" şi, nu în ultimul rînd, la „Hot News“ şi sînt nume de referinţă ale acestor redacţii. Gurile rele vorbesc despre Radu Tudor (maior al Serviciului Secret al Armatei), Laurenţiu Ciocăzeanu (căpitan al aceluiaşi serviciu), Dan Tapalagă (lt.-colonel SRI) ş.a.

Informaţiile apărute în ziarul „Tricolorul” si prealuate pe pagina de facebool a lui Vadim Tudor se dovedesc, încă o dată, a fi corecte, deşi sînt dezminţite, uneori, public. În 12 februarie a.c. publicam aici ( http://goo.gl/oZWUFY ) o listă cu Ofiţerii şi Agenţii acoperiţi pe care Serviciile Secrete i-au infiltrat în presa română. Printre ei se află şi Robert Turcescu, care a recunoscut recent că a fost lt.-colonel sub acoperire.

Ceilalţi sunt:

I. S.R.I.:
* Robert Turcescu (colonel)
* Radu Tudor (lt. colonel)
* Sebastian Ghiţă (maior)
* Andreea Pora (maior)
* Nadia Ciurlin (căpitan)
* Cătălin Striblea (căpitan)
* Mădălina Puşcalău (lt. major)

II. S.I.E.:
* Andrei Bădin (colonel)
* Corina Drăgotescu (colonel)
* Silviu Mînăstire (căpitan)
* Mugur Ciuvică (agent)
* Bogdan Chirieac (agent + agent dublu, ruso-american)


rssfeed Recomanda-ne si cometeaza acest articol.
Tweet
Email Drucken Favoriten Facebook google Yahoo



Din aceeaşi categorie:


Citeşte

 

Repere

Iertarea este fiica mai mare a dragostei. Cine nu poate ierta, acela nu poate nici să iubească

De aceea, asemanatu-s-a imparatia cerurilor omului imparat c...

Teleenciclopedia

You are here: Numarul Curent Special Război pe viaţă şi pe moarte între Serviciile Secrete