Cookies | Terms & Conditions | Advertising

Sofer personal,garda d ecorp pentru oameni de afaceri doresc sa lucrez      Camera king size      Room Attendant      Camera Medie Edgware      Camera single      camera dubla      Quadrant Recruitment Ltd recruteaza personal      Camera Medie Dagenham      Cautam de munca in Constructii      Vanzare produse frigorifice      camera medie pt o persoana      looking for work      INCHIRIEM CAMERA DUBLA HARROW      Închiriez camera in Pinner      2 camere in finsbury park fara depozit      Camera dubla pentru un baiat      Camera mare dubla      De inchiriat      Camera single      Caut coleg de camera      Sofer personal,garda d ecorp pentru oameni de afaceri doresc sa lucrez      Room Attendant      Quadrant Recruitment Ltd recruteaza personal      Cautam de munca in Constructii      looking for work      Locuri de munca disponibile      zidar caut de munca,vorbesc puin engleza      Tehnician sisteme de securitate si electrician caut de munca      Instalator sanitar si gaze/Electrician      Car wash jobs      Personal pentru spalatorie auto      Caut fete sa lucreze in bucatarie      TAMPLAR si INSTALATOR SANITAR si GAZE      installer windows and doors upvc      Bluerock Healthcare angajeaza URGENT personal medical pentru Anglia!      Cautam cameriste cu sau fara experienta      Angajam reprezentatn vanzari showroom      Companie de constructii recruteaza      Recruitment Consultant      Buna ziua! Caut job part-time...     

Documentarul „13 Nuanţe de Român“, la un pas de a fi ecranizat

Actori, designeri, pictori şi muzicieni s-au alăturat miilor de oameni care susţin realizarea documentarului „13 Nuanţe de Român“, un proiect pus la cale de doi fraţi braşoveni stabiliţi la Londra. Ei ne-au dezvăluit care sunt vedetele care s-au alăturat proiectului „13 Nuanţe de Român“.

Campania pentru strângerea de fonduri a intrat în linie dreapta, iar poveştile de succes ale românilor din Marea Britanie sunt la un pas de a fi ecranizate. Actorul si producatorul tv de comedie Dragos Moştenescu se număra printre vedetele care cred în campania „13 Nuanţe de Român“. „Ştiti, am scris multă comedie…. Să dezvăluiţi ambele feţe ale poveştii (Click pe imaginea de mai jos pentru detalii).


rssfeed Ţi-a plăcut? Asteptăm părerea ta!
Tweet
Email Drucken Favoriten Twitter Facebook



Din aceeaşi categorie:


You are here: Numarul Curent Special Documentarul „13 Nuanţe de Român“, la un pas de a fi ecranizat