Font Size


LIVE CHAT

Să nu preacurveşti

  • PDF

(fragment din ”Decalogul după Hess” ) monodramă de Alina Nelega Cadariu

Femeia, ca și evreul, e un produs secundar al evoluției umane. Ca și țiganul, iubește muzica, dar numai în măsura în care acea muzică îi permite să danseze. Creierul femeii, ca și al negrilor, este cu cel puțin o treime mai mic decât al bărbatului.Femeia nu este la fel de puternică, de înaltă, de abilă ca bărbatul. Femeile nu vor putea practica niciodată anumite meserii, ele nu vor putea fi niciodată mineri, piloți de avioane, șoferi de curse, nici măcar bucătari profesioniști. Oricât de bine ar găti o femeie, bărbații sunt cei mai mari bucătari, asta se știe. Femeile nu au ce căuta în artă. Femeile nu știu nici să scrie, nici să picteze, nici să compună muzică, decât la nivelul lejer al întreținerii unui mediu plăcut în casele lor. Femeile ar trebui ținute în casa. Ele sa-și vadă de educația copiilor lor, deși cei mai mari educatori, tot bărbații au fost. Femeile sunt incapabile de abstractizare.

Femeia este făcută numai pentru procreare, asta se vede clar din dispoziția anumitor organe în trupul ei. De aceea, femeile sunt stăpânite de sentimente, pe când bărbații – de rațiune. Femeile iubesc sexul, de aceea nu trebuie lăsate să exagereze. Femeile, ca și câinii, trebuie ținute la respect cu mână forte. Ca și ei, ele trebuie dresate de mici. Fetițele, mai ales, sunt niște animale foarte periculoase. Nu vă lăsați fermecați de drăgălășenia lor. Se vor transforma în niște mutanți, cârcotașe, rele de gură, cicălitoare, se vor îngrășa și le va crește păr pe fața lor cea astăzi atât de dulce, sânii le vor cădea și vor face varice. Trebuie să vedeți în orice fetiță, femeia care va deveni nu peste mult timp. Din păcate însă, statistic vorbind, femeile trăiesc mai mult decât bărbații. Asta mai ales fiindcă femeile nu se sinucid aproape niciodată. Ele nu sunt capabile să asimileze valoarea, nu știu ce înseamnă curajul, demnitatea, onoarea, discreția, modestia, controlul, fermitatea, munca, suferința. Femeile nu suferă, ele mimează suferința. De aceea, spre deosebire de bărbați, știu foarte bine să plângă.


Femeile ar trebui închise în rezervații. Ar trebui hrănite, ajutate să se dezvolte, aduse în condiții bune până la o anumită vârstă, ideală procreării. Pe urmă, pe la 40-45 de ani, odată ce și-au terminat menirea, ele ar trebui eutanasiate cu blândețe. Orice bărbat ar merita sa aibă în patul lui, tot timpul, femei intre 15 -30 de ani. Cele peste 30 ar fi date bărbaților care nu mai pot procrea, ca să se mai distreze și ei cu ceva. Nici o femeie peste 40 de ani nu merită sa mai trăiască. Ele nu aduc decât nefericire bărbaților lor și îi împiedică să trăiască lângă exemplare tinere ale speciei.

Femeile nu se deosebesc între ele. Nu contează ce alegi, până la urmă tot acolo ajungi. De aceea, n-are nici un rost sa preacurvești.


rssfeed Recomanda-ne cunoscutilor tai. Si lasa-ne un comentariu.
Tweet
Email Drucken Favoriten Twitter Facebook Myspace google YahooDin aceiasi categorie:


Online acum

Caleidoscopul zilei

Itinerarii spirituale

Urmăritul Arsenie Boca

"Arsenie Boca este un element ostil si dusmanos regimului, c...

Interviul saptamanii

Blogolalie

Acum 70 de ani pe un aeroport din Anglia...

...Mircea Eliade a fost percheziţionat „la piele“

You are here: Numarul Curent Caleidoscop Să nu preacurveşti