Mitingul de protest al USL. Sau cum încearcă opoziţia să ne fure Revoluţia.

  • PDF

Prezentat de presa românească în funcţie de arondarea politică a patronului, mitingul Opoziţiei, desfăşurat miercuri la Bucureşti, s-a dovedit o încercare, ratată, de a aduce în fruntea mişcărilor sociale din România cuplul de clovni Victor şi Crinuţa. Deşi, iniţial, liderii Opoziţiei s-au umflat în pene că vor aduce în Bucureşti 20.000 de persoane, oricine a dorit să evalueze corect amploarea demonstraţiei organizate de USL a putut aprecia că, în momentul de vîrf al manifestării, la Arcul de Triumf, nu erau mai mult de 10.000 de persoane.

Cu nişte discursuri lălăite de cîteva personaje de mîna a doua, cacealmaua Opoziţiei s-a stins prin tentativa, eşuată, a organizatorilor de a face joncţiunea cu manifestanţii din Piaţa Universităţii, aflaţi în a 8-a zi de revolte. Protestatarii angrenaţi politic în stradă au fost întîmpinaţi cu răceala în Piaţa Universităţii, ei fiind izolaţi de ceilalţi, într-un grup separat. Mai mult, ca şi în urmă cu două seri, penelistul Ludovic Orban a încercat să se strecoare în mulţime, dar a fost fluierat şi huiduit, un semn clar că oamenilor le e lehamite, în egală măsură, atît de clica lui Traian Băsescu, cît şi de cea a USL.

Apariţia beţivanului Orban în Piaţa Universităţii, joi seara, pentru a doua oară în ultimele zile, are o însemnătate aparte. Bineînţeles că nici un personaj politic cu simţ de conservare nu s-ar înfiinţa de două ori la rînd într-un loc unde a fost huiduit, dar Ludovic Orban se pare că nu a avut de ales. Conform unor informaţii din cadrul Organizaţiei PNL Bucureşti, al cărui preşedinte este, apariţia lui în Piaţă a fost un test. Concret, sursele noastre ne-au comunicat că Orban a fost trimis la înaintare, pentru a fi testată reacţia oamenilor, înainte de a veni, în Piaţa Universităţii, Crin Antonescu şi Victor Ponta, care, conform planului, ar fi trebuit ca joi seara să se instaleze în fruntea protestelor. După ce au văzut atmosfera ostilă, afişată la apariţia lui Orban, perechea de măscărici din fruntea USL a renunţat să îşi mai pună în aplicare planul, acela ca în jurul orelor 20,30 să apară în Piaţa Universităţii. Sursele noastre spun că cei doi nu au renunţat nicidecum la planul de a se pune în fruntea masselor, care este un ordin primit de la Ambasada SUA, dar momentul a fost, deocamdată, ratat. (Ziarul Tricolorul)


rssfeed Recomanda-ne cunoscutilor tai. Si lasa-ne un comentariu.
Tweet
Email Drucken Favoriten Twitter Facebook Myspace google Yahoo



Din aceiasi categorie:


La masa tacerii

România, parte a sistemului colonial conceput de Noua Ordine Mondială

 Pentru noi, românii, totul a început în decembrie 1...

Caleidoscopul zilei

Itinerarii spirituale

Ce legatură există între Dorin Goian şi Sfântul Nectarie?

Cine frecventează Biserica sigur a auzit de Sfântul Nectar...

Almanah

Faţa ascunsă a monarhiei: Regele Mihai I

Regele Mihai IPentru principalele actiuni politice desfasura...

You are here: Numarul Curent Special Mitingul de protest al USL. Sau cum încearcă opoziţia să ne fure Revoluţia.