În interiorul Francmasoneriei

  • PDF

Turul său de forță în dezvăluirea secretelor masoneriei este continuarea muncii de pionierat a lui Stephen Knight, autorul volumului The Brotherhood: The Explosive Expose of the Secret World of the Freemasons, decedat la 18 luni după publicarea dezvăluirilor.

Episodul 1 – “De la regi la ocnași” dezvăluie o parte din ritualurile francmasoneriei. Foşti francmasoni, poliţişti şi clerici ne vorbesc despre infiltrarea și influenţa francmasoneriei în politică, justitie, poliție, afaceri, administrație locală, în parlament şi în alte domenii, în special în Londra, unde se află cea mai mare concentraţie de masoni.

Episodul 2 – “O firmă într-o firmă” scoate la iveală legăturile dintre francmasonerie şi corupţia din poliţie. Polițistii, procurorii și judecatorii se înfrățesc cu criminalii și tâlharii în lojile masonice.

Vizionare online În interiorul Francmasoneriei, episoadele 1 și 2

Episodul 3 – “Iubirea de frate” vorbește despre minciuna, falsitatea și acțiunea interesată din spatele pretinsei activități caritabile a francmasoneriei. Goana după profit personal și putere, ce domină printre membrii inalți ai masoneriei, se manifestă prin conspirații locale, unele chiar în detrimentul propriilor “frați”.

Episodul 4 – “O afacere cinstită” dezvăluie francmasoneria ca fiind principala sursă a corupției și traficului de influență din cadrul administrației locale. Contracte atribuite preferențial, numiri bazate pe apartenența masonică, decizii discutabile luate fară a se declara conflictul de interese, blocarea oricăror cercetări ce ar dezvălui rețeaua coruptă și apartenența la masonerie a celor implicați. Totul seamană foarte mult cu ceea ce se întamplă astăzi la noi în primării și consiliile locale.

Vizionare online În interiorul Francmasoneriei, episoadele 3 și 4


Episodul 5 – “Un stat în stat” dezvăluie amestecul francmasoneriei în crima organizată și terorism și modul în care această organizație îi elimină pe cei care devin persona nongrata, prin intermediul unor crime ritualice identice cu amenințările din timpul jurămintelor facute la inițierile din lojă. De asemenea, sunt făcute o serie de dezvăluiri despre scandalul lojei masonice Propaganda Due (P2) din Italia anilor ’70-’80.

Episodul 6 – “Apărarea reciprocă” prezintă modul în care membrii francmasoneriei acționează în cadrul statului ca indivizi ce sunt susținuți de “frați”, în detrimentul celor care nu aparțin masoneriei. Astfel este posibilă blocarea oricăror cercetări ce ar putea dezvălui rețeaua de corupție din interiorul societății. (Sursa)

Vizionare online În interiorul Francmasoneriei, episoadele 5 și 6



rssfeed Recomanda-ne cunoscutilor tai. Si lasa-ne un comentariu.
Tweet
Email Drucken Favoriten Twitter Facebook Myspace google Yahoo



Din aceiasi categorie:


You are here: Cinema Filme documentare În interiorul Francmasoneriei