Băsescule, miroşi de la o poştă. Puţi îngrozitor.

  • PDF

BĂ, BĂSESCULE, BĂ! Te-am prins că UDMR-ul iţi face discursurile de preşedinte, preşedinte pîrît ce eşti al tuturor românilor proşti. Îţi fac bozgorii temele, aşadar. Mă, eu pentru asta nu te mai pot ierta.

Ascultă la mine:
Ai făcut deunăzi pe avocatul Legii Educaţiei şi ai promulgat-o cu explicaţii, ale tale, năroade rău, însă. Nu de mintea ta scornite, se vede de la o poştă, ci de una udemeristă sadea. De care asculţi precum corigentul de premiantul clasei. Şi toţi nerozii din ţara asta încă te mai cred deştept.


Nu te bucura, că te bucuri degeaba. În România sînt ei, proştii, mulţi, dar nu sînt ei majoritatea. Ai avut voturile lor, e adevărat, şi-o să le mai ai, poate, în caz de referendum. Dar nu ţi-ar fi de ajuns. Asta să n-o uiţi. Te-au votat toţi proştii din România, dar în România nu vor fi niciodată destui proşti ca să pună preşedinte pe unul de-al lor. Mai trebuie apelat şi la hoţi, la hoţii. Şi aşa, la voturile proştilor şi ale prostiţilor, a trebuit să mai adaugi, încă pe atît, voturile furate. Numai tu ştii mai bine decît mine cum şi cîte ai furat. Hai, mă, să le spunem şi la proşti. Nu. Fireşte, nu acum, dar cît mai curînd. Ai ceva împotrivă? Nu-i aşa că nu?

Mă, Băsescule, îţi zic aşa, bă şi mă, pentru că eu, ţie, preşedinte nu-ţi pot spune. Sau domnule. Nici măcar n-aş pierde vremea să încerc. Şiu bine ce pot şi ce nu pot. Nu pot să-ţi zic nici tu preşedinte, nici tu domnule. Nici mă, omule, nu-ţi pot spune, ci am să zic şi eu, ca ăi de te înjură, bă, Băsescule, deşi ştiu că nici aşa nu zic bine, căci nu te cheamă Băsescu. Dar nu ştiu cum mama dracului să-ţi zic altfel, dar şi corect, dacă numele nu ţi-l ştie nimeni pe cel adevărat, de la născarea ta într-un secret naţional total. Tată necunoscut... Din pricina numelui... Mă, eşti sigur că numele tătîne-tu cel de început nu era mai frumos decît ăsta, împrumutatul? Cum naiba putea să sune mai rău, de nu ţi-a plăcut? Mă tot mir.

Că aşa şi-a bătut joc de noi Dumnezeu sau, mai degrabă, domnul dracul să vă ia pe toţi trei preşedinţii cu care ne-au pricopsit KGB & comp., CIA, Mossad şi celelalte oficine. Trei preşedinţi, Satano, şi toţi trei ne-aţi minţit: nici unul nu aţi fost în stare să ne spuneţi frumos, ca la clasa întîi, cine vi-i mamaşa, cine vi-i tăicuţul, ca să le mulţumim din toţi bojocii că noi fără mă-ta voastră a fiecăruia şi fără tap-tul vostru, nu v-am mai fi cunoscut, bă, bă, bă, şi ce bine ne-ar fi prins la toţi! În ce lume minunată am fi trăit! O lume fără Iliescu, fără Constantinescu, fără Băsescu. Aia nu mai era lume, era Rai curat, Paradis, Eden. Chiar şi numai fără tine, Bă-băsescule.

Aşa că, orice ţi-aş zice, n-ai de ce să te superi, tu nu eşti tu. Îl înjură toată lumea în gura mare pe unul Băsescu şi puţin îi pasă huiduitului, căci adevăratul său nume este altul, este secret de Stat şi de comunitate europeană, iar titularul stă liniştit. Înjură prostitul popor o ficţiune. Iar eu vorbesc acum despre o persoană pe care nu ştiu nici măcar cum o cheamă! Cine să mă ia în serios? Sau cine să se simtă jignit sau insultat? Nimeni! Orice i-aş spune. Şi am multe a-ţi spune.

Primo: Băi, Băsescule, cum ai promulgat tu Legea Educaţiei de faţă cu toată presa românească şi nici unul dintre comentatorii şi formatorii noştri de opinie naţională nu ţi-a pus măcar din ochi o întrebare, o interogaţie mută? Măcar întrebarea cu care te-ai obişnuit de la toate examenele, vorbesc de examenele la care te-ai prezentat. La celelalte examene, pe care le-ai luat prin neprezentare - deh!, gradul bate funcţia de profesor de cînd lumea, fără să mai acostezi în faţa comisiei, ştiu cum a fost. S-a dus buhul în tot portul. Dar cercetîndu-ţi profesorii şi examinatorii pe care i-ai avut în timp, cam toţi zic că după ce ai răspuns anapoda la prima întrebare, pe fiecare i-ai făcut să-ţi pună mai departe aceeaşi întrebare, de parcă erau hipnotizaţi sau vorbiţi între ei: Băi, Băsescule, bă, băiatule, tu ai citit ceva? Ai citit, mă, băiete, legea pe care ai promulgat-o cu atîta voioşie? Miroşi de la o poştă că nu. Puţi îngrozitor. N-ai citit-o.

Ţi-au băgat udemeriştii în buzunar o fiţuică, la fel ca la frizer bacşişul, şi ne-ai dat un citat din Proclamaţia de la 1 Decembrie 1918, cea de la Alba Iulia. Deh, ai venit cu argumente istorice, ca UDMR-ul la Trianon. Băi, bă! După cum citeai de poticnit din fiţuică, eu pun rămăşag că atunci vedeai prima dată citatul acela de două rînduri. Restul, vreo două pagini ale Declaraţiei, pun capul pe tăietor că nu le-ai văzut niciodată. Dar să le mai fi citit. N-aţi fost, tu şi Proclamaţia de la Alba Iulia, niciodată în aceeaşi clădire măcar. Ori cartier. Măcar din întîmplare. Ce te-ai apucat să dai, mă, citate? Mă, de cînd dai tu citate? I-ai făcut să rîdă de tine şi cu curu pe toţi barbugiii din port cînd te-au văzut ce scoţi din buzunar. De cînd porţi tu aşa ceva asupra ta? Citate, mă? Umbli cu citate la tine? Dacă greşeai buzunarul şi scoteai şişul?

N-ai citit legea. E limpede. Nu te mai întreb. Dar te informez şi te avertizez că întovărăşindu-te cu UDMR te-ai băgat în cîrd cu proşti mult mai mari decît ai tăi, ăi din PDL. E drept, nu mai proşti decît transfugii lui Diaconescu, această călăuză oarbă a rătăciţilor în politica românească. Păi, măi, Băsescule, bă, spune cinstit: de cînd eşti tu în UDMR, ai întîlnit tu udemerist deştept, mai deştept decît tine? Vreau să spun, unul care să fie şi udemerist, dar şi maghiar? Sînt şi udemerişti deştepţi, nu zic nem, dar cînd îi rîcîi puţin cu unghia vezi că de sub tencuială iese ba un evreu plin de pistrui, ba un român împuţit (budos olah?), ba un ţigan parfumat. Dar bozgor-bozgor, deştept şi udemerist, eu încă nu am văzut. Era unul, deputat, pe cînd eram eu senator, dar l-au dat ai lui Marcu afară din UDMR. Era cam maghiar. Maghiar şi punct. Chiar prea maghiar. Secui. Mai era şi profesor. Cum o fi ajuns un maghiar-maghiar deputat UDMR? Domnul Benedek Nagy. Plecăciune!

Căci, măi, Băsescule, măi, voi acolo cu UDMR-ul la sîn aţi clocit Legea Educaţiei Naţionale nici bozgoreşti, nici româneşti. În văzul a toată lumea. Fără nici o jenă. Şi aţi supărat şi enervat pe toată lumea cu legea voastră. Ba i-aţi făcut cu ea de rîs şi pe arlechinii din Curtea Constituţională. Ceea ce nu-i chiar aşa de rău. E chiar partea bună a lucrurilor. O să se contabilizeze la fapte bune. Dracul mai face şi cîte una bună la 7 ticăloşii. Urît mi-e de proşti! Nu v-aţi dat, mă, seama, minţi intrate la apă, că nici măcar ungurilor celor mai udemerişti nu li se pot aplica prevederile legii, atît aţi fost de proşti? N-aţi pus mîna, mă, hahalerelor, pe creion să vedeţi ce costuri mari pretinde aplicarea legii, dacă ar fi s-o aplicăm numai la două judeţe, alea? Costuri disproporţionate, imposibil de susţinut, mai ales la sărăcia din bugetele pedeliste. Dar să se mai aplice legea şi la maghiarii din restul ţării, din celelalte judeţe. Nici bugetul Chinei nu ne-ar ajunge.

Ce să mai vorbim de celelalte minorităţi, prezente în textul legii doar aşa, la derută, ca să se lase ceaţa şi să nu se vadă că legea, ca şi defunctul Statut al minorităţilor, este un troc făcut numai de dragul şi în beneficiul UDMR, adică de dragul şi în schimbul dolarilor pompaţi dinspre jertfelnica şi aeriana diasporă maghiară.

Mă, Băsescule, la ce îţi trebuie ţie atîta SRI, cît ţi-a crescut în ogradă, dacă nu-l foloseşti pe tot? Lacom mai eşti! Îi ţii pe leafă mare, la căldurică, nu le dai nimic să facă, numai să nu lucreze cumva pentru alţii. Pune-i, bă, la treabă. Pune-i să spioneze puţin pe coclaurile secuieşti, prin case şi instituţii, să asculte pe la ferestrele oamenilor, sau cînd se spovedesc la biserică şi nu vrea domnul pastor să-i ierte de păcatul că şi-au trimis copilul la şcoală românească. Şi află ce probleme are nu numai biserica ungurească, dar în primul rînd UDMR-ul are ce are cu secuii şi maghiarii care îşi dau copiii la şcoli româneşti, unde şi joaca în recreaţia copiilor se predau în limba română. Încearcă, mă, şi află pentru ce sînt sancţionaţi liderii UDMR cel mai aspru, pedeapsa capitală: nu pentru şpagă sau deturnare de fonduri, nu pentru sodomie sau proxenetism, ca la alte partide, normale, ci pentru că nu ştiu să impună linia UDMR nici măcar în faţa electoratului casnic: soacră, nevastă şi copii. Toţi ai casei s-au coalizat împotriva domnului parlamentar şi nu lasă copilul la şcoala bozgorească. Iar el cedează la presiunea străzii, a patului nupţial. Halal bozgor! Nu se mai face Ungaria Mare cu asemenea boanghini. Auzi la ei, maghiari care, nesiliţi de autorităţile române, ignoră sila udemeristă şi-şi trimit copiii la şcoală în limba română.

Pune, mă, SRI-ul să afle de ce maghiarii din Bucureşti nu-şi dau copiii la şcoala bozgorească din Capitală. Cine-i manipulează? Le-au făcut comuniştii liceu cu predare în limba maghiară, a rămas în funcţiune şi după venirea la guvernare a UDMR şi cu toate astea, în fiecare an, UDMR are probleme cu copiii, cu bitancii cei mici din Capitală, care nici bătuţi cu linia la palmă nu vor să audă de liceul cu predare în limba maghiară.

Pune SRI-ul pe ei, sau măcar presa în care ai băgat atîta agonisită personală, şi află de unde-şi scot ei toamna, din pălărie, ca la hocus-pocus, elevii, chipurile maghiari, cu care să-şi ţină orele de alfabetizare la ditamai liceul. Cheamă-l pe lunaticul din biroul lui Spiru Haret şi fă-te că te dai la el: de ce nu te-a încunoştinţat hahalera despre ce se întîmplă la liceul maghiar din Bucureşti şi despre teroarea în care trăiesc pretutindeni secuii şi maghiarii care şi-au dat copiii la şcoli româneşti? Să vedem, o să spună că nu a ştiut nimic şi că nu are nici o vină? Că doar n-o fi vina lui că aşa l-a lăsat Dumnezeu.

Ca şi cu legea asta desciocălată şi inaplicabilă. Ce vină are bietul ministru infantil şi retardat? Doar te-a avertizat şi a spus cinstit, în faţă, la toată conducerea PDL că în viaţa lui n-a ţinut sub braţ un catalog.
Află, Băsescule, că dacă vrei să te plăteşti la UDMR, pentru cine ştie ce şantaj îţi fac ăştia la onoare sau la libertate, mergi, mă, mai bine pînă la capăt şi fă-le, băiete, o lege să n-o poată duce. Dă-le exact legea la care visează, o lege care să-i oblige pe toţi maghiarii să nu ştie şi să nu vorbească sau să priceapă boabă româneşte. Fă-le, mă, pe plac tovarăşilor de coaliţie şi obligă-i pe toţi maghiarii sau măcar odraslele udemeriste să meargă de mîine numai la şcolile unde se predă în limba mumă-sii lor de udemerişti. Satură-i pe maghiari şi pe secui, satură-i de UDMR şi de proştii lor, precum şi noi ne-am săturat de proştii şi ticăloşii noştri, în frunte cu ghici cine. Amen!
P.S.: Nu te-am uitat cu fiţuica de la Alba Iulia. Nu uit, căci nu te pot ierta. Voi reveni. ION COJA


rssfeed Recomanda-ne cunoscutilor tai. Si lasa-ne un comentariu.
Tweet
Email Drucken Favoriten Twitter Facebook Myspace google Yahoo



Din aceiasi categorie:


La masa tacerii

Caleidoscopul zilei

Itinerarii spirituale

Părintele Justin despre protestele de stradă Părintele Justin despre protestele de stradă

Părinte, un pericol social care se întrezăreşte la ora a...

Lectura

Bucuria nenorocului de a fi român Bucuria nenorocului de a fi român

Dupa rezistentele pe care le-a intampinat in timpul scurtei ...

You are here: Numarul Curent Special Băsescule, miroşi de la o poştă. Puţi îngrozitor.