Space Reserved • This Space Reserved • This Space Reserved • This Space Reserved • This Space Reserved • This Space Reserved • This Space Reserved • This Space

Secta. Un film rusesc inspirat din fapte reale

Un film rusesc extraordinar de interesant despre modul în care sectele își racolează membrii din rândurile oamenilor aflați la ananghie. Educativ, atat pentru părinți cat și pentru tineri în sensul că dezvăluie capcanele și felul în care oameni nevinovați pot ajunge la îndoctrinare și înșelare fiind chiar capabili de sinucidere sub influența diferitelor secte. Filmul este inspirat dintr-un fapt real petrecut in Rusia. Pe de altă parte necunoașterea credinței celei adevărate constituie o mare primejdie, deoarece un credincios, un fiu adevărat al Bisericii niciodată nu va fi păcălit de vreo secta, grupare religioasă, guru sau cine știe ce adunare eretică.

Cu toţii am observat că după 1989 în societate au apărut tot felul de secte care îşi arogă privilegiul de a fi apărătoare şi propovăduitoare a cuvântului lui Dumnezeu. O secta este un cult religios fals, formata dintr-un grup de oameni stransi in jurul unei interpretari specifice a Scripturii. Acest grup depinde de interpretarea data de catre un om, un lider proeminent, sau o organizatie autoritara, invatatura care nu este conforma principiului literar, istoric si lingvistic al Bibliei. Ea pretinde sa se armonizeze cu crestinismul biblic, dar neaga doctrinele fundamentale ale Trinitatii, dumnezeirii lui Iisus Hristos, personalitatii Duhului Sfant, jertfei de ispasire a lui Iisus, mantuirii prin har si prin credinta, invierii trupesti a lui Iisus si autoritatii finale a Scripturii. Confuzia religioasa care domneste in zilele noastre este mai mare ca oricand, daca acordam atentie inmultirii falsurilor spirituale la o rata alarmanta. Unul din semnele vremurilor este aceasta proliferare de secte, de miscari religioase false si de profeti falsi dar care nu poate fi confundata cu fenomenul diversitatii religioase si varietatii de miscari care exista in lume. Vizionare plăcută:

Iata si o mostra de realitate romaneasca- saracie, degradare morala, sociala, nebunie, ev mediu:

rssfeed Recomanda-ne cunoscutilor tai. Si lasa-ne un comentariu.
Tweet
Email Drucken Favoriten Twitter Facebook Myspace google Yahoo



Din aceiasi categorie:


Apariţie editorială

Gazeta de România · Decembrie
 

La masa tacerii

Breaking News: OTV şi-a incetat emisia!

Aşa cum am anticipat, Dan Diaconescu nu numai că nu va reu...

 

Itinerarii spirituale

Secta. Un film rusesc inspirat din fapte reale

Un film rusesc extraordinar de interesant despre modul în c...

 

5 o`clock tea

Almanah

Manual de supravieţuire pentru români

Din păcate, după 50 de ani de educaţie sovieto-comunistă...

You are here: Numarul Curent Spiritual Secta. Un film rusesc inspirat din fapte reale