Ei conduc lumea...

Article Index
Ei conduc lumea...
ACTORI, MUZICIENI, ARTISTI ETC
ACTORI, MUZICIENI, ARTISTI ETC (II)
ACTORI, MUZICIENI, ARTISTI ETC (III)
ACTORI, MUZICIENI, ARTISTI ETC (IV)
MANAGEMENT HOLLYWOOD
ORGANIZATORI SOCIALI
MILIARDARI
FINANTE, BANCI
MASS MEDIA
ACTIVISTI
GANGSTERI
All Pages

Când scrii sau vorbeşti despre istoria poporului evreu trebuie s-o faci cu atenţie. Cu foarte multă atenţie. Orice detaliu, fiecare afirmaţie sau exemplu necesită un studiu intens, foarte bine argumentat, fără a lăsa urmă de dubiu. La fel şi exprimarea folosită, este indicat să fie neutră dacă nu este posibilă bunăvoinţa, înţelegerea, compătimirea. Altfel rişti să fii catalogat imediat: “antisemit” şi pus la index-ul duşmanilor poporului “ales”. Din aceste motive nu am să abordez subiectul, atât de sensibil, al trecerii evreilor prin istorie şi al urmelor lăsate de ei. Cu o neutralitate care frizează perfecţiunea am să vă prezint doar nişte nume… Sunt numele unor cetăţeni de etnie evreiască, mai mult sau mai puţin celebri, din zilele noastre, însoţite de locul de muncă şi funcţia deţinută. După ce parcurgi cele 12 pagini cititorule, te rog să-ţi pui o singură întrebare : “Crezi că eşti corect informat în legătură cu evoluţia noastra ca locuitori ai planetei şi cu ce se întâmplă în lume ?”

Alege din lista alaturata, domeniul de unde vrei sa cunosti niste astfel de nume. Tine minte, insa: lista aceasta reprezinta doar o mica parte dintre cei vizati. 






Din aceeaşi categorie:


Apariţie editorială

Gazeta de România · Mai`13

La masa tacerii

Sîmbătă, românii au avut parte de Momente Vesele – a fost Congresul PSD. Sîmbătă, românii au avut parte de Momente Vesele – a fost Congresul PSD.

Adică Ponta–Sîrbu–Daciana. Maimuţa chilugă s-a simţ...

 

Itinerarii spirituale

O minunată mărturisire a unui calugăr de la muntele Athos O minunată mărturisire a unui calugăr de la muntele Athos

Muntele Athos este considerat bastionul Ortodoxiei in s...

 

Almanah

Unde se află România după 23 de ani de la Revoluţie?

Au trecut 23 de ani de la lovitura de Stat din decembrie 198...

You are here: Numarul Curent Cultura Ei conduc lumea...