România la mâna minorităţilor. Vezi cine ne conduce...

  • PDF

DOMINAŢIA MINORITĂŢII ASUPRA MAJORITĂŢII. Aceasta este realitatea României de astăzi! Şi am putea spune, cu imensă durere în suflet, că este tot ceea ce merită acest popor, fiindcă oricîte avertismente am lansat de-a lungul anilor noi, cei de la P.R.M., tot trădătorii de ţară au fost votaţi, fie că au venit dinspre PSD, PNL, minusculul PC acum, la un loc, USL - ori PDL.


Toate avertismentele noastre au fost în van şi iată unde am ajuns: din nou la mîna minorităţilor. Iarăşi ne hotărăsc soarta cîţiva minoritari din Parlament, mituiţi, din greu, cu bani şi funcţii guvernamentale. În nici o ţară din lume nu este posibil ca o minoritate să decidă soarta majorităţii. Este împotriva oricărei logici, este împotriva bunului-simţ.

Dar ce să te faci cu Băsescu, care acum nu se gîndeşte decît cum să-şi salveze pielea şi acţionează în consecinţă, sacrificînd Interesul Naţional pentru cel propriu, dar şi al celor cîţiva care fac parte din camarilă şi cu care a furat vîrtos?! Ungurii se află de 20 de ani la guvernare şi, dacă îi cauţi bine prin conturi, te îngrozeşti de cît au putut să adune din sudoarea acestui popor. Apropo: maghiarii de rînd, pensionarii din Covasna şi Harghita, aceia săraci şi disperaţi precum concetăţenii lor, români, or fi ştiind? Şi dacă da, i-or mai vota, tot ca pînă acum, ca oile? Căci singura grijă, în afară de propriile buzunare, a reprezentanţilor acestei etnii, aflaţi la vedere sub coordonarea Budapestei, este uneltirea împotriva Poporului Român. Nu mai ştiu ce să facă pentru a ne răpi Transilvania, cel mai bogat teritoriu românesc în resurse naturale, pentru a o alipi la o ţară săracă în resurse naturale, Ungaria. Nu mai ştiu ce să facă şi cum să se opună înaintării României pe calea progresului şi a unei vieţi mai bune, pentru că au fost printre primii care au acceptat, în ciuda declaraţiilor de nevinovăţie, tăierile de pensii şi salarii. Se bucură la orice pas de eşecurile înregistrate de România, de şomajul crescut, de lipsa locurilor de muncă, de migrarea masivă a populaţiei româneşti spre alte colţuri ale lumii, în căutarea unei slujbe. Ne-ar mînca de vii dacă ar putea, iar noi, în inconştienţa noastră, votăm ca să-i menţinem la Putere pe cei care merg braţ la braţ cu UDMR-ul, de două decenii încoace.

La recensămîntul din octombrie 2011, înregistrarea etniei s-a făcut pe baza liberei declaraţii a persoanelor recenzate, respectîndu-se, astfel, dreptul fundamental al fiecărui individ de a-şi declara, în deplină libertate şi fără nici un fel de constrîngere, apartenenţa etnică. Rezultatele parţiale ale recensămîntului populaţiei relevă faptul că, din totalul populaţiei stabile, 16.870.000 persoane (88,6%) s-au declarat români. Populaţia de etnie maghiară a fost la recensămînt de 1.238.000 de persoane, reprezentînd 6,5% din populaţia stabilă a ţării, iar numărul celor care s-au declarat ţigani a fost de 619.000 persoane (3,2%). Între alte etnii care au înregistrat un număr de persoane de peste 20.000 se situează următoarele grupuri: ucrainieni (51.700 persoane), germani (36.900), turci (28.200), ruşi - lipoveni (23.900) şi tătari (20.500 persoane). Numărul persoanelor pentru care nu a fost înregistrată etnia (nu au dorit să o declare, sau nu erau prezente) a fost de 59.200, reprezentînd 0,3% din populaţia stabilă a ţării. Dar şi mai interesant este faptul că sub 0,1% din populaţie reprezintă, cumulat, cei 17.226 de slovaci, 6.807 de croaţi, 6.472 de greci, 5.785 de evrei, 3.941 de cehi, 3.559 de polonezi şi 3.288 de italieni.

Deşi au un număr extrem de mic de membri, aceste minorităţi au reprezentanţi în Parlamentul României, desemnaţi, şi nu aleşi, din rîndul acestora, şi care, printr-o simplă ridicare de mînă, că doar este democraţie, hotărăsc soarta majorităţii, a întregii populaţii a acestei ţări! Iată, deci, cine ne decide viitorul, acum mai mult ca niciodată: cîţiva minoritari care nu înseamnă decît cu puţin peste 0% în structura etnică a României. Cine a gîndit această formulă a Parlamentului a avut în vedere, desigur, promovarea şi respectarea drepturilor minorităţilor, numai că toate forţele politice care s-au perindat la Putere de atunci au folosit acest grup - evident, cu complicitatea sa - drept massă de manevră, permanent în slujba Puterii, uşor de controlat şi de dirijat atunci cînd interesele o cer. Şi exact acest lucru se întîmplă şi în prezent cu Puterea actuală. Foarte puţini sînt cei care au semnalat această anomalie şi cît de nocivă este pentru Poporul Român.

Acum, românii stau în ger, în stradă, flămînzi şi chinuiţi de problemele grave cu care se confruntă, chinuindu-se să dea jos un regim politic ilegitim, care se încăpăţînează să nu plece. Pe ce se bazează acest regim? Pe minoritarii din Parlament. Astfel, ungurii aflaţi sub comanda lui Viktor Orban, primul-ministru al Ungariei şi prieten al lui Traian Băsescu, au anunţat că nu părăsesc guvernarea şi vor susţine noul guvern format” de Mihai Răzvan Ungureanu, bursier Sörös, vînzător, alături de Călin Popescu-Tăriceanu, al Fundaţiei Gojdu etc. Pe lista susţinătorilor noului prim-ministru desemnat s-au înscris rapid, ca întotdeauna, şi ceilalţi minoritari, aflaţi şi ei sub o comandă, aceea a lui Varujan Pambuccian, alt profitor al banilor româneşti, armean de felul lui, reprezentant al unei minorităţi care în ultimul recensămînt se regăseşte la poziţia alte etnii 0,14%” . Pe ăsta parcă l-a uitat Dumnezeu în Parlamentul României şi nu se mai dă plecat. De 20 de ani, el este şeful Grupului Parlamentar al minorităţilor naţionale, altele decît cea maghiară” şi face şi desface guverne împreună cu toţi trădătorii de ţară. Este că ne merităm soarta?

Români, treziţi-vă, căci tare mi-e teamă că va fi prea tîrziu! Colonel (r) DAN ZAMFIRESCU


rssfeed Recomanda-ne cunoscutilor tai. Si lasa-ne un comentariu.
Tweet
Email Drucken Favoriten Twitter Facebook Myspace google Yahoo



Din aceiasi categorie:


La masa tacerii

Există o soluţie: alegeri anticipate parlamentare şi prezidenţiale, sub control internaţional!

Cu toate că în ultimele zile ale lunii ianuarie şi în pr...

Caleidoscopul zilei

Itinerarii spirituale

În aşteptarea canonizării Părintelui Arsenie Boca

Doua inregistrari dedicate canonizarii Parintelui Arsenie Bo...

Lectura

Bucuria nenorocului de a fi român Bucuria nenorocului de a fi român

Dupa rezistentele pe care le-a intampinat in timpul scurtei ...

You are here: Numarul Curent Special România la mâna minorităţilor. Vezi cine ne conduce...