România în jocul Noii Ordini Mondiale

  • PDF

Pe zi ce trece, România merge din ce în ce mai rău. Cauza este cunoscută, dar nimeni nu îndrăzneşte să ia taurul de coarne şi să provoace o revoluţie profundă a capetelor deştepte, de care ţara asta nu duce lipsă, astfel încît să trecem peste aceste momente nefericite din Istoria poporului nostru. Împrumuturile pe care Guvernul actual le face pentru susţinerea, cît de cît, a economiei, dar, mai ales pentru plata pensiilor şi a salariilor, au devenit înrobitoare şi asta se va vedea la scadenţă, cînd, de unde, de neunde ele vor trebui returnate. Sigur că, pentru a primi aceşti bani, care să le permită menţinerea la Putere, marea finanţă mondială pune anumite condiţii guvernanţilor României. Ba manageri privaţi la companiile de stat, ba cedarea unor acţiuni - tot de la companiile de stat rentabile -, către investitori strategici”, ba exploatarea de către firme ale lor - precum Gold Corporation - a zăcămintelor de aur, argint, uraniu de la Roşia Montană, ba achiziţionarea de sicrie zburătoare F-16 pentru o aşa-zisă compatibilizare cu standardele NATO etc., etc. De aceea, tot mai multă lume se întreabă şi ne întreabă cine mai conduce astăzi România: Guvernul, Serviciile Secrete, Preşedinţia sau Noua Ordine Mondială? Iar noi spunem că la ora actuală nimeni nu are vreun răspuns la această întrebare.


Păstrînd proporţiile, se poate afirma că, în acest proces de evoluţie a crizei, SUA se zbat între cunoaştere şi necunoaştere, ca să nu mai vorbim de România, care se găseşte la ora actuală la răscruce de vînturi. Trăim, şi nu cred că greşesc, într-o societate intoxicată de informaţie, de neadevăruri, care ne conduc la decizii greşite, la haos şi instabilitate. Este tot ceea ce convine protagoniştilor Noii Ordini Mondiale, care, pe acest fond, vor să-şi impună dominaţia. Şi totuşi, au început să apară mlădiţele unor adevăruri care nu mai pot fi ascunse. Subiectul conspiraţiei planetare fascinează şi intrigă publicul larg. Dezvăluirile făcute, mai ales în ultimii ani, au proiectat noi lumini asupra faptului că există o gigantică şi monstruoasă conspiraţie, care urmăreşte să ia în stăpînire întreaga Planetă. Manipularea este una dintre armele de temut folosite de conspiratori pentru a-şi ascunde scopurile reale şi a controla publicul larg.

Într-o seară a anilor 2000, înaintea alegerilor, la postul de Televiziune Antena 1, în cadrul talk-show-ului realizat de Marius Tucă, a fost invitat marele nostru economist şi profesor de anvergură mondială, Anghel Rugină. Acesta a fugit din ţară în vremea regimului comunist, trecînd Dunărea înot la sîrbi. A fost rănit la picior de un grănicer român, dar a reuşit, în cele din urmă, să ajungă peste Ocean, unde a devenit membru corespondent al Academiei Statelor Unite, şef de comisii economice şi consilier în diferite guverne americane. Spre surprinderea tuturor, el a început să spună nişte adevăruri zdrobitoare în legătură cu tot ceea ce se întîmplă astăzi în lume. Dragii mei”, şi-a început expunerea marele nostru compatriot, lumea asta este condusă de un fel de guvern mondial, format dintr-un grup de circa 250-300 de persoane, super-bogate, super-puternice şi super-bine informate, care trăiesc ca în sînul lui Avraam! Oamenii ăştia deţin puterea absolută pe Planetă. În afară de accesul imediat la toate resursele economice şi la cele mai recente descoperiri tehnico-ştiinţifice, multe ţinute în secret, au la dispoziţie, în toate ţările lumii, institute de cercetări psiho-sociologice, cu ajutorul cărora ţin sub control toate popoarele Planetei. Acestea le indică personajele politice cele mai potrivite pentru a cîştiga alegerile, în mod democratic, în cele mai importante state ale lumii, importante nu numai ca număr de locuitori, ci mai ales prin resursele lor naturale, prin puterea economică, militară sau prin poziţia lor strategică. Practic, toţi conducătorii statelor importante ale Planetei sînt aleşi cu binecuvîntarea acestui GRUP şi toţi cei aleşi nu fac altceva decît să pună în practică directivele trasate de acesta...”. La întrebarea telefonică a unui telespectator, dacă şi România face parte dintre ţările vizate de GRUP, răspunsul a fost categoric: Da. Şi ca dovadă, afirma Anghel Rugină, este faptul că, înainte cu două luni de alegerile din 2000, persoana care a cîştigat alegerile prezidenţiale fusese în vizită privată în Statele Unite, iar la două săptămîni de la cîştigarea alegerilor, primul-mnistru proaspăt numit a făcut acelaşi lucru. Au fost amîdoi să-şi ia foaia de drum...

Bătrînul ştia multe şi spunea aceste adevăruri în speranţa că, odată depăşit momentul 1989, în România se vor îndrepta multe lucruri. Totul a fost însă în zadar, pentru că, după cum s-a văzut, alegerile de la finalul anului 2000 au fost cîşigate, în realitate, de un candidat - Corneliu Vadim Tudor -, dar verdictul a fost dat în favoarea celuilalt competitor, Ion Iliescu. Cum a fost posibil? Foarte simplu! Manipularea a fost totală şi orientată spre cel dorit. Orice acţiune de manipulare globală este gestionată din interiorul unei instituţii: Institutul Tavistock de Relaţii Umane, al cărui sediu se află la Londra, 30 Tabernacle Street. Institutul s-a desprins în 1946 din Clinica Tavistock, fondată în 1920 de doctorul britanic Crichton Miller. Institutul Tavistock controlează nenumărate filiale, situate la Institutul de Cercetări Stanford, Massachusetts Institute of Technology (MIT), Institutul Hudson, Fundaţia Heritage, Centrul pentru Studii Internaţionale şi Strategice din Georgetown (unde se formează personalul Departamentului de Stat), US Air Force Intelligence şi RAND Corporation. Unii critici ai Tavistock susţin chiar că organizaţii precum Comisia Trilaterală, Fundaţia Ditchley sau Clubul de la Roma execută instrucţiunile primite de la institut. Tavistock studiază comportamentul individual şi colectiv, urmărind să controleze şi să conducă acţiunile şi gîndirea prin tehnici de persuasiune, sugestie, manipulare şi spălarea creierului.

Institutul Tavistock este unul dintre focarele importante ale controlului masselor. Influenţa sa se face resimţită prin mass-media, instituţii ştiinţifice, corporaţii, guverne şi armate. Factorul crucial care permite controlul mass-media, de exemplu, şi folosirea acesteia drept instrument de propagandă este dreptul de proprietate tip monopol. Un procent de 98% din cele 1.700 de ziare cotidiene din SUA este deţinut de mai puţin de 15 corporaţii, iar Time Inc. are aproximativ 40% din încasări. Cele trei mari reţele de televiziune - ABC, CBS şi NBC - încă deţin majoritatea audienţei. Acţiunea monopolului este consolidată prin mijloace de control adiţionale şi sisteme de siguranţă. Acestea includ apartenenţa şefilor şi editorilor mass-media la grupuri precum Consiliul pentru Relaţii Externe (C.F.R), Skull & Bones, Comisia Trilaterală şi Grupul Bilderberg. Mulţi din membrii acestor organizaţii fac parte din alte grupări elitiste înrudite, acestea fiind sociale, politice sau de afaceri, asigurînd astfel desfăşurarea unor acţiuni coerente ale conducătorilor din umbră. Nucleul Tavistock este format din ofiţeri ai Serviciilor Secrete britanice, francmasoni, care colaborează cu capetele superdotate din domeniul psihiatriei la nivel mondial, pentru a atinge două scopuri:

1) O ordine unică mondială, în care statele naţionale sînt abolite şi există un singur centru de control totalitar;

2) Simultan, controlul psihologic al lumii, sau - folosind termenul inoculat de ei - SOCIETY”. Pînă şi materialele oficiale ale Institutului Tavistock recunosc orientarea sa spre controlul global al minţii oamenilor. În afară de mass-media, o altă zonă importantă de intersecţie între experimentele programării mentale şi ceea ce devine politică publică este cea a sondajelor de opinie”. Campaniile de sondare a opiniei publice au, de fapt, sarcina de a modela şi manipula opinia publică în modurile care le convin conspiratorilor.

O mare parte din ceea ce citim în ziare sau vedem la televizor a fost mai întîi validată prin campanii de sondare a opiniei publice. Procedura se numeşte făurirea opiniei publice”. Ea este perla olimpienilor”, căci, cu ajutorul miilor de specialişti în noile ştiinţe sociale, aflaţi la discreţia lor şi ţinînd strîns în mînă toată mass-media şi, în special, agenţiile de ştiri, se pot crea noi opinii publice despre aproape orice subiect, pentru a fi apoi diseminate în lume în mai puţin de două săptămîni. Ideea simplă care stă la baza acestei metode de condiţionare socială este aceea de a afla cît de receptiv este publicul faţă de directivele politice trimise de Comitetul celor 300. Comitetul celor 300 este SINGURA ierarhie de Putere din lume care transcende toate guvernele şi indivizii, oricît de puternici şi de siguri pe sine s-ar crede aceştia. Ea acoperă finanţele, domeniul apărării şi partidele politice de toate culorile şi orientările. Nu există nici o entitate pe care Comitetul să n-o poată depista şi controla, inclusiv religiile organizate ale lumii. Oamenii sînt numiţi grupuri-ţintă ale populaţiei”, iar sondajele de opinie măsoară, de fapt, rezistenţa acestora faţă de ceea ce apare la ştirile care reflectă directivele transmise de la nivelul cel mai înalt al guvernului invizibil. În funcţie de rezultatele obţinute prin aceste barometre de opinie, se iau anumite măsuri, corectîndu-se, prin metode de programare şi manipulare adecvate, abaterile grupurilor-ţintă de la direcţia dorită. Oamenii trăiesc cu impresia că sînt bine informaţi, dar nu-şi dau seama că opiniile pe care le presupun a fi ale lor au fost, de fapt, create în institutele de cercetare de nişte grupuri de gîndire (care gîndesc, deci, în locul lor). Ei nu sînt lăsaţi să îşi formeze opinii proprii, iar cei care îndrăznesc să o facă sînt imediat sancţionaţi social. Şi la acest proces contribuie chiar informaţiile oferite de mass-media şi sondajele de opinie. Un asemenea proces de condiţionare este descris în termeni tehnici ca mesajul care ajunge la organele de simţ ale persoanei care trebuie să fie influenţată”. Totul face parte din elaboratul proces de influenţare a opiniei creat la Tavistock.

Este exact ceea ce se întîmplă astăzi în România, unde, în principal prin intermediul postului de Televiziune Antena 3 (afiliat la CNN), se derulează un program tip Tavistock de manipulare a masselor. Astfel, se încearcă să se inoculeze populaţiei ideea că există doar doi lideri politici care pot schimba soarta României, Ponta şi Antonescu. La fel se procedează şi în cazul partidelor politice, unde, de asemenea, ar exista numai o singură forţă politică, în speţă USL, care, conducînd detaşat în sondajele de opinie, cu peste 60%, reprezintă punctul de sprijin cel mai puternic prin care populaţia doreşte să reformeze clasa politică. Celelalte formaţiuni politice nu sînt creditate cu nici o şansă, aşa cum este prezentată, eronat, opinia că Partidul România Mare ar avea numai 4% în sondaje, numai şi numai în scopul influenţării opiniei publice să nu mai voteze cu această formaţiune politică tocmai pentru că nu ar avea şanse. Concluziile vin de la sine şi arată că lupta pentru Putere a devenit foarte dură. Din păcate, metodele folosite sînt lipsite de fair-play, pentru că se caută, cu orice preţ, să se ajungă la Putere exclusiv în scopul apucării ciolanului, şi nu de dragul refacerii ţării după această calamitate, numită Guvernarea Băsescu-Boc. Colonel (r) DAN ZAMFIRESCU


rssfeed Recomanda-ne cunoscutilor tai. Si lasa-ne un comentariu.
Tweet
Email Drucken Favoriten Twitter Facebook Myspace google Yahoo



Din aceiasi categorie:


La masa tacerii

Există o soluţie: alegeri anticipate parlamentare şi prezidenţiale, sub control internaţional!

Cu toate că în ultimele zile ale lunii ianuarie şi în pr...

Caleidoscopul zilei

Itinerarii spirituale

În aşteptarea canonizării Părintelui Arsenie Boca

Doua inregistrari dedicate canonizarii Parintelui Arsenie Bo...

Lectura

Bucuria nenorocului de a fi român Bucuria nenorocului de a fi român

Dupa rezistentele pe care le-a intampinat in timpul scurtei ...

You are here: Numarul Curent Special România în jocul Noii Ordini Mondiale