Space Reserved • This Space Reserved • This Space Reserved • This Space Reserved • This Space Reserved • This Space Reserved • This Space Reserved • This Space

Mădălin Voicu sau Manelin mireanul

Citez cu evlavie din domnul deputat Mădălin Voicu, membru al Comisiei de Cultură a Parlamentului: „Toţi preoţii sînt nişte derbedei, în afară de 3, pe care îi cunosc io! Şi Patriarhul e tot un derbedeu“. Mădăline, îţi aduci aminte cum era în copilărie, cînd te trăgea unul de urechi şi întreba „au ţiganii Biserică?“. Iar tu strigai „auuuuu, auuuu!“.
Foarte multă lume l-a înjurat pe Mădălin pentru că s-a trezit aberînd despre Biserica Ortodoxă şi despre Patriarh. Eu îi voi lua apărarea lui Manelin mireanul, de meserie combinagiu. El a scuipat în pridvorul Bisericii Ortodoxe, a generalizat de-a-mboulea pentru că n-are repere. A aruncat-o aşa, şmechereşte, închipuindu-şi că ţine. Nu ţine, Maneline!

Iar întrebarea este ce caută un ignorant tupeist în Comisia de Cultură a Parlamentului. De fapt, se ştie ce caută. L-a transportat acolo numele. Este fiul lui Ion Voicu, unul dintre puţinii noştri artişti convertibili pe plan european. Un interpret dăruit, dar nu un creator ca Mozart sau o sinteză vie a muzicii, ca Iosif Sava. Astăzi, trăim într-o inflaţie de cîntăcioşi care se recomandă „artişti“, dar sînt nişte coarde - nici măcar corzi - de vioară. Arcuşul lui Ion Voicu plutea pe strune şi onora numele lutierului. Manelin suge de-o viaţă din prestigiul tatălui său. Imaginaţi-vă ce s-ar fi întîmplat dacă era musulman şi spunea despre Calif sau despre Marele Imam ce a zis despre Patriarh. Acum înţelegi, Maneline, cît de tolerantă e Biserica Ortodoxă? N-ai nevoie de multă educaţie pentru a şti vorbele lui Eminescu - „Biserica Ortodoxă este Maica Neamului Românesc“. Ca om, poţi fi iertat, pentru că ai făcut-o din prostie, nicidecum din ticăloşie. Dar din Comisia de Cultură a Parlamentului trebuie să demisionezi!
Şi încă o problemă. Le-ai promis constănţenilor care te-au ales că vei reabilita Centrul Vechi şi le vei suporta cheltuielile pentru încălzire. Ce tare eşti, Onassis! Ce vioară, ce ceas mai ai de vînzare? Am fost săptămîna trecută la Constanţa. Oamenii se împrumută ca să-şi plătească facturile, Casa cu Lei stă să cadă, pe străzile Sulmona (acolo s-a născut Ovidiu - tu ştii, că eşti băiat citit!) şi Marcus Aurelius sînt cratere în asfalt, iar Cazinoul a ajuns un bordei. Binefăcătorule!

RĂZVAN IOAN BOANCHIŞ
(Text reprodus din ziarul „Naţional“, nr. din 14 februarie 2013)

ŢIGANUL PARAZIT ŞI BURDUHĂNOS MĂDĂLIN VOICU A LĂTRAT LA TELEVIZOR CĂ „PREOŢII ORTODOCŞI SÎNT NIŞTE DERBEDEI, ÎN FRUNTE CU PATRIARHUL DANIEL" - ALO, BALAMUCUL?!

Marţi noapte, la emisiunea realizată de Cristian Brancu, la postul Antena 2, ruşinea politicii româneşti, Mădălin Voicu, a borît, din nou, în direct. De data asta, mai spurcat ca oricînd. Pur şi simplu, nenorocitul ăsta, care n-are nici o meserie, a sărit cu copitele lui de drac pe „Mama Străbună a Neamului Românesc", după cum numea Eminescu Biserica Ortodoxă. Acest golan îmbătrînit în rele a lătrat, cu spume la gură, că „preoţii ortodocşi sînt nişte derbedei, în frunte cu Patriarhul Daniel“ (?!). Cum e posibilă o asemenea blasfemie, fără precedent în toată Istoria României? Acestui descreierat nelegiuit nu-i e teamă de bătaia lui Dumnezeu? El nu ştie ce-a păţit un alt dement, Şerban Huidu, care îi batjocorea pe preoţi?
Jagardeaua ţigănească Mădălingi Voicu a mai fost bătut, o dată, de Cel de Sus: în anii '80 i-a murit un copil, nenorocire care a şubrezit grav sănătatea lui Ion Voicu. În mod sigur, sceleratul va fi dat, din nou, cu capul de toţi pereţii Iadului. Ce-ai mă, aurolacule, cu preoţii? Ce rău ţi-au făcut? De ce-or fi ei derbedei? Dar Patriarhul Daniel cu ce-o fi greşit, să fie scuipat cu o asemenea vomă infamă? Şi, în definitiv, cine e acest cioroi buburos, fără gît şi fără talie (ca o buturugă) să-i murdărească pe slujitorii Bisericii Ortodoxe Române? Ce-a făcut la viaţa lui? Păi, a făcut 6 puradei cu 5 femei. A fost ruşinea lui ta-su. A încercat, după moartea acestuia, să fure vioara Stradivarius, pe care Statul Român i-o dăduse artistului în folosinţă, nu în proprietate. Noroc că mă-sa a respectat Legea şi a predat acel obiect de patrimoniu la Ministerul Culturii. E un ratat. Pardon, un rahat. Aşteptăm reacţia fermă a CNA. Şi, bineînţeles, un protest al Sfîntului Sinod. Dar PSD-ul de ce nu ia poziţie? Ori, poate, e de acord? În România trăiesc 30.000 de preoţi ortodocşi, unii foşti deţinuţi pentru Creştinism. Toţi ar trebui să-l afurisească, la icoane şi la candele, pe acest ţigan posedat de draci. Fiindcă s-a depăşit orice măsură. E prea mult. Au ţiganii biserică? Dacă ne uităm la jegul ăsta ambulant, Medelin cel Cretin (care a jignit, nu demult, şi Poporul Român), răspunsul pare a fi: Nu, nu au! Au şatră, căruţă cu coviltir, alba-neagra, lindeni în cap - dar n-au biserică. Adică n-au Dumnezeu.

(text reprodus din ziarul TRICOLORUL, nr. din 14 februarie 2013)


rssfeed Recomanda-ne cunoscutilor tai. Si lasa-ne un comentariu.
Tweet
Email Drucken Favoriten Twitter Facebook Myspace google Yahoo



Din aceiasi categorie:


Apariţie editorială

Gazeta de România · Februarie
 

La masa tacerii

Mădălin Voicu sau Manelin mireanul

Foarte multă lume l-a înjurat pe Mădălin pentru că s-a ...

 

Itinerarii spirituale

Secta. Un film rusesc inspirat din fapte reale

Un film rusesc extraordinar de interesant despre modul în c...

Almanah

Manual de supravieţuire pentru români

Din păcate, după 50 de ani de educaţie sovieto-comunistă...

You are here: Numarul Curent Special Mădălin Voicu sau Manelin mireanul