Ucigaşii lui Bogdan Pădureţ „Ciompi”, condamnaţi la închisoare pe viaţă

  • PDF

Lui Bogdan Gabriel Pădureţ, zis „Ciompi”, zis şi „Tony”, suceveanul în vârstă de 29 de ani împuşcat în cap în noiembrie 2010 pe o stradă din Londra, i s-a făcut dreptate. Justiţia din Anglia a pronunţat condamnări pe viaţă pentru patru dintre suspecţii reţinuţi în vara anului trecut.

Aşa cum se bănuia de la bun început, „Ciompi” a căzut victima unei răzbunări, deşi nu făcuse altceva decât să-şi îndeplinească atribuţiile de serviciu la clubul de noapte unde era angajat.

Potrivit bbc.co.uk, persoanele găsite vinovate de judecători sunt John Otugade şi Christopher N'Jie, ambii de 19 ani, Errol Jeffrey, de 29 de ani, şi Danny Dixon, de 30 de ani. Fiecare dintre cei patru a avut un rol bine determinat în crima cu sânge rece din dimineaţa zilei de 27 noiembrie 2010, iar Crispin Aylett, procurorul care a instrumentat acest caz, a arătat că românul "şi-a făcut pur şi simplu treaba", dar că "Jeffrey şi prietenii săi au simţit că nu au fost trataţi cu respectul pe care credeau că îl merită".


O crimă premeditată în toate amănuntele

Incidentul care avea să ducă la atacul în stil mafiot săvârşit asupra lui „Ciompi” s-a petrecut la începutul lunii noiembrie a anului 2010. Într-una din seri, un grup format din zece persoane, printre care se afla şi Errol Jeffrey, a încercat să intre în clubul unde suceveanul lucra. Li s-a interzis accesul, iar între bodyguardul sucevean şi grupul celor zece a avut loc o încăierare. Ieşit şifonat şi cu orgoliul rănit, Jeffrey a jurat răzbunare, motiv pentru care a comandat crima care i-a îngrozit pe toţi românii din Londra, dar şi pe toţi cei care l-au cunoscut pe „Ciompi”. Danny Dixon este cel care l-a localizat pe Bogdan Pădureţ, Christopher N'Jie este cel care a condus motocicleta, iar John Otugade este cel care a tras. Practic, la locul crimei au fost doar două persoane, N’Jie şi Otugate, dar judecătorul a stabilit că şi celelalte două persoane au avut un rol foarte clar în tot scenariul, motiv pentru care a decis să-i condamne pe toţi patru la închisoare pe viaţă. Sursa: Monitorul de Suceava


rssfeed Recomanda-ne cunoscutilor tai. Si lasa-ne un comentariu.
Tweet
Email Drucken Favoriten Twitter Facebook Myspace google Yahoo



Din aceiasi categorie:


La masa tacerii

Trădători, jos mâna de pe România!

De 20 de ani încoace, Poporul Român vede cum i se înstră...

Caleidoscopul zilei

Itinerarii spirituale

O întâmplare minunată din viaţa Părintelui Arsenie Boca

Între manuscrisele Părintelui Arsenie Boca a fost găsită...

Almanah

Faţa ascunsă a monarhiei: Regele Mihai I

Regele Mihai IPentru principalele actiuni politice desfasura...

You are here: Numarul Curent Actualitate Ucigaşii lui Bogdan Pădureţ „Ciompi”, condamnaţi la închisoare pe viaţă