Cookies | Terms & Conditions | Advertising

Adrian Rusu, hair-stilistul vedetelor din Regat: "La Londra mă regăsesc"

Preferatul unor vedete din capitala Regatului Unit, dar și al clienților salonului pentru care lucrează, Adrian Rusu este un excelent profesionist în tehnica coafatului.

Creativ, talentat și pasionat de munca sa, Adrian reușește să facă față cu succes cerințelor de moment dar și concurenței acerbe.

Am încercat să aflu rețeta succesului său, care face clientele obișnuite ale salonului unde lucrează să se ridice de pe scaunul de coafor mai frumoase și mai fericite decât s-au așezat.

-Care a fost momentul când te-ai decis să urmezi acest drum?
-M-am orientat către aceast domeniu în clasa a XI-a când am realizat că nu sunt atras de ceea ce înseamnă mecanică, acesta fiind profilul pe care tatăl meu m-a îndrumat să-l aleg. Tot atunci am realizat că mă pasionează tot ce ține de modă și creativitate...

În anul 2001 am fost la preselecția unui renumit salon de coafură din orașul Bârlad unde mi-am început ucenicia, pentru ca mai apoi să lucrez într-un alt salon. În 2004 m-am mutat la Iași pentru niște cursuri în domeniu. Un an mai târziu eram deja angajatul salonului Sei Bella din Iași, locul unde m-am dezvoltat din toate punctele de vedere. Acela a fost începutul meu de drum. De acolo și până la a participa la diverse seminarii și concursuri n-a fost decât un singur pas.

-Știu din conversația cu tine că ai multe participări la concursuri renumite, majoritatea soldate cu premii...
-În 2006 m-am înscris la un concurs organizat de revista “Les nouvelles estetique” cu tema “urban hair”, unde am luat locul III din 12 participanți. Acel premiu a crescut considerabil numărul clienților care călcau pragul salonului unde lucram, precedat de un al doilea premiu, premiul pentru expresivitate și o mențiune la concursul "Trend vision” organizat de €œWella Romania. Acest titlu câștigat aici, a însemnat pentru mine dar și pentru salonul pe care-l reprezentam un mare success.
A urmat apoi un lung șir de evenimente la care am avut plăcerea să particip. Notabile sunt colaborarile cu Ana Lesko, Ami ș.a.m.d.

-Din Iași la Londra. De ce aici?
-Am ales Londra după ce mai multe participări succesive la Salonul Internațional care are loc anual la Excel London. Aici am descoperit un alt nivel în materie de coafură, un rafinament stilistic în care mă regăsesc. A fost o decizie grea după succesul obținut în țară, dar a meritat. În prezent lucrez în cadrul unui salon de coafură dintr-un renumit lanț de saloane. Aici am avut ocazia să colaborez cu actrițe de success precum Amanda Abbington sau Jenna Harrison.

-La final, dorești să transmit un mesaj cititorilor saitului noastru?
-Consider Londra ca fiind un mediu bun să crești, indiferent de domeniul de activitate, și în special în domeniul pe care îl practic. Sunt de părere că poți avea succes aici, la Londra ca român atât timp cât ești mândru de locul din care vii și te implici 100% în ceea ce faci. Mai cred de asemenea că succesul e bazat pe multă muncă și seriozitate. În final, doresc să mulţumesc Diasporaonline.info pentru acordarea acestui interviu, este o onoare şi o plăcere în acelaşi timp!

de Ovidiu Lăpușneanu
Explicație poze: Foto sus, alături de Jenna Harrison; Foto jos, alături de Ana Lesko.
Pagina Facebook: fb.com/adrian.rusu.75


rssfeed Ţi-a plăcut? Asteptăm părerea ta!
Tweet
Email Drucken Favoriten Twitter Facebook



Din aceeaşi categorie:


You are here: Numarul Curent Interviuri Adrian Rusu, hair-stilistul vedetelor din Regat: "La Londra mă regăsesc"